Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z43d90e65n76a 11K72o90č18í

26. 3. 2014 14:25

Autore, pokud jste skutečně architekt a od března 1989 jste nezaměstnaný, nemajetný a v hmotné nouzi, tak není spíš v pořádku něco s vámi, než s tím, kterého se snažíte trapně kritizovat. !!;-D

5 0
možnosti
Foto

Jsem nepřizpůsobivý.

0 0
možnosti

Přečetla jsem si o Vás, že jste veselé, družné povahy. Tak proč mám kruci pocit, že mi z monitoru odkapává žluč, když čtu Váš blog. Nevím jestli je to o A.Babišovi a nebo o nějakém Burešovi? Možná byste měl s těmi odsudky ještě počkat.

3 0
možnosti
TK

Pan Kuklík se bojí napsat co je Babiš. Pane Kuklíku, kdo se bojí kálí v síni. Já to klidně řeknu.

Pan Babiš je takový politik nepolitik. Ale hlavně je to po velmi dlouhé době slušný člověk, narozdíl od všech nactiutrhovačů a bojovníků za svoji pravdu. Je tady pár jedinců, kteří jsou silně proti tomu aby právě Babiš a spol.rozkrýval zločinné praktiky vlád minulých. Je zřejmé, že kritikům se nelíbí, když jim někdo vidí do talíře, který si dosud plnili podivným způsobem na úkor druhých a často podvodem.

Ta doba končí, ať křičíte nebo ne. :-)

3 3
možnosti

Do pěkné žumpy nás ODS, TOP 09 a ČSSD zatáhly!

A tak obyčejný člověk vidí poslední záchranu v nestraníkovi Anreji Babišovi.

Ale, že je ta žumpa pěkně smradlavá! Co odeesáků, topáků, socanů a dalších přisluhovačů křičí proti Babišovi...

:-)

2 4
možnosti
Foto

Neměly by být výroky Babiše alarmující, když už jeho minulost někteří blahosklonně ignorují?

To jsou výhrůžky z pozice moci, skutečné moci zařídit to, co řekl. Takhle se chová někdo, kdo si jest svojí mocí, nejen té politické.

A nakonec diskuze sjede na osobu autora.

4 1
možnosti

ODS, TOP 09 a ČSSD o nutnosti změny klimatu v naší zemi jen mluví, ale nic nedělají.

Babiš je první, kdo nevychází z politických matadorů, ale z lidu. Proč jej nenecháte pracovat? Komu tím chcete sloužit? Až se svými činy zařadí mezi mafiány, pak křičte. Zatím křičíte proti potenciálnímu prospěchu nás všech!

3 3
možnosti
Foto

Válková nic hrozného neřekla a "vlastenci" se opět chopili šance. Jako při prezidentské kampani u Schwarzenberga. Má pravdu. Na rozdíl od Poláků a Sovětů my stáhli jako obvykle ocas mezi nohy. Udělat to i ti druzí, dnes jsme na Sibiři. Těch, co proti fašismu bojovali a ono pro popravu stačilo jen něco nerozumně plácnout, bylo relativně vůči milionům obětí války, jen pár. Jen válka skončila, stali se z Čechů hrdinové. Udavači potřebovali očistit štít a tak se pustili do Němců, kteří tu po staletí žili a hnali je jak dobytek, jen aby ukázali jací jsou udatové a aby se zapomnělo, jak jim v Protektorátu lezli do zadku. Pracovité a inteligentní Němce jsme vyhnali a místo nich do Sudet poslali verbež, s jejichž potomky zápolíme dodnes.

7 4
možnosti
RK

Nejde o Válkovou, jde o reakci Bureše .....

4 1
možnosti
Foto

Babiš je opravdu "kontraverzní a zajímavá " postava. Přiznám se , že stále nemám definitivní názor na jeho osobu.

Chtěli jsem do vlády někoho , kdo už cosi dokázal a uživí se i mimo politiku . Na rozdíl od Sobotky , Haška , nebo i Kalouska , chcete-li. Miliardář financministrem je ale chucpe - to nejde nijak okecat.

Nejsem nijak obzlášť velký národovec , ale nelze si nevšimnout i složení  naší vlády. Jedna ministryně má trvalé bydliště v SRN , místopředseda je Slovák ,další ministr se narodil ve Washingtonu.....

Inu ale - globalizace je tu......

3 0
možnosti
RK

...a hlavně že JIM vadil Karlík, který je čech ......;-D

2 1
možnosti
RK

Lidi, to jste tak zaslepení Burešem ? Autor pouze zachytil a okomentoval pravdu, která nejde překroutit !!! Fakta hovoří naprosto jasně a již delší dobu je vidět, že Bureš dělá nepolitickou politiku - není vám to divné ?  Já od politika čekám i nějaké postoje a né jen nadávání na ODS, to mu dlouho nevydrží....

4 3
možnosti
Foto

Jen primitiv může otloukat druhému prohrešky někdy z hluboké historie. Celá naše politická garnitura krade. S nimi i ředitelé všech státních firem, zdravotnictví nevyjímaje. To vám nevadí? Mně daleko víc, než to, že někdo je uveden kdesi na seznamu. Nebýt zlodějů politiků a s nimi spřažených bývalých veksláků, ze kterých se stali přes Listopadovou půlnoc miliardáři, tak jsme veleúspěšný středoevropský tygr. Takhle jsme zkrachovaná zadlužená republika, kde co něco nese, patří cizině. To, že máme jen samé politiky, kteří protežují osobní prospěch před prací pro vlast je pohroma daleko větší, než že tam máme i jednoho miliardáře a jeho partu, která těmhle bezcharakterním zrůdám začínají koukat na prsty.

4 0
možnosti
AS

A91d84a44m 82S51t82a21v28a

26. 3. 2014 9:05

Včerejší večerní televizní odpovědi Válkové byly bolševicky  hrůzné. Ona je pravý produkt bolševizmu: já nic já muzikant. Nevím, nevím, co zatím dokázala. Ještě je příliš brzy hodnotit její práci v ministerské funkci, ale její  bolševicky  chameleonské vrtění se nad vlastní hloupostí a ještě hloupější sebejistotou a sebe omlouváním - nota bene, když odsun českých Němců neměl vůbec nic společného s chováním Němců v okupovaném Česku, nýbrž jenom a jenom se zradou a státotvornou nevůlí a neschopností českých Němců a jejich úmyslnou násilnickou likvidací Československa, je další hloupost od ní , spojovat dobu nacistické okupace s odsunem. Prostě je to jenom další věčně pomýlená ženská. Jako ta Šabatová -Uhlová, ta Petruška, Dienstbier a jim pod. A to je prý univerzitní profesorka! No to pánbů potěš!

4 1
možnosti

Není lépe počkat, až bude konat, a pak teprve zhodnotit její dílo?

To, co někomu připadá jako nemístné ukecnutí se, ještě může být produktem úsilí o spravedlnost, které není přesné pro aktuální přetížení.

Nesuď dne před večerem!

0 1
možnosti

Kuklíku, Kuklíku!

Ta vaše generace propaguje směsky pravd, polopravd, lží, osočování, urážek, hrubosti, ironizace, provokace závisti a nenávisti... jako samozřejmé právo každého člověka.

Trochu mi to smrdí minulou komunistickou érou. Cui bono? Komu přejete? Nevím! Co pozitivního chcete těmito články přinést? Nevím! Nedovedu pochopit společnost, která si nebude vážit pravdy, úcty k druhému člověku, úcty ke spravedlnosti. Tvůj článek je v moderním stylu, ale co nám má přinést pro budoucnost?

Politici ODS, TOP 09 a ČSSD naši zem uvrhli do podivné, mafiánské společnosti, která rozkrádá naše peníze na všech veřejných účtech. Co s tím? Babiš se toho ujal, že udělá pořádek. Ano, kontroversní postava. Ale proč ho nenecháte pracovat? Ty snad chceš prolongaci této mafiánské společnosti? Komu tím chceš sloužit?

Nepohrdnu vysvětlením. A předem dík!

:-)

3 4
možnosti
Foto

Odpovídám pozdě, asi už nadarmo, protože jsem neměl účet.

Z politiků nepřeju nikomu. Dokonce jsem se nedávno dočetl odporné věci o tatíčkovi Masaříkovi, Edvardu Beneši, Winstonu Churchillovi, … o vládě Majdanu nemluvě.

Doufám, že logika mého rozboru Babišovy řeči je zdravá (sound). Víc nechci přinést.

Já Babišovi v „práci“ nebráním. Ale předpovídám, že mu to zoufale nepůjde, a proto bude dělat zoufalé věci a strhne zemi do většího neřádu, než ve kterém byla za vlády zoudruha Rybí hlavy Nečaze a jeho carevny. Sloužit nechci nikomu, ač Babiš by snad řekl, že sloužím Kalouskovi. Kalouska jsem kritizoval, dokud vládl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.