Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ňadra, dudy, prsíčka.....

Jako by se celá ženská krása točila kolem kultu dokonalých ňader. Mnozí mi možná budou oponovat, ale pokud naše vnady neřeší pánové, často je řešíme my, ženy. Prohlížíme si je v zrcadle, kupujeme si prádélko, které s našimi ňadry umí úplné zázraky a mažeme si hrudník různými mastičkami se "zaručeným" zpevňovacím účinkem. Dokonce podstupujeme i chirurgické zákroky, abychom měly prsa jako ty supr trupr holky z televize.

Už když jsme malé, okukujeme maminku a víme, že nebudeme mít věčně prsíčka jako Péťa od vedle, se kterým se koupeme v bazénku. Tehdy se nestydíme, nosíme jen spodní díl plavek a prsa jsou nám popravdě úplně u zadku (obrazně řečeno).

Pak začne dlouhé období puberty a naše těla se začínají zaoblovat. Některá tělíčka se zaoblují více než by dotyčné chtěly (narážky a komentáře spolužáků jsou dost nepříjemné). Jiným děvčatům zase materiál na chlapeckém hrudníku ne a ne narůst a jejich „lentilky pod kobercem“ jim občas před zrcadlem vráží slzy do očí.

Většina žen se nakonec se svým poprsím smíří, ať už je jakékoliv, koneckonců neříká se nadarmo, že každá věc má svého kupce a já zase tvrdím, že každá prsíčka si najdou třeba i doživotního obdivovatele, který je bude zbožňovat stejně jako kteroukoliv jinou naší součást.

S našimi vnadami se nikdy žádný muž nemůže nudit. Jinak vypadají, když je nám osmnáct, hrdě nosíme hluboké výstřihy a na oko s pohrdáním přijímáme sexistické poznámky ze strany druhého pohlaví. Pak přijde těhotenství a některé dívky „lentilkového“ typu se radují z nově získaných rozměrů. Při laktaci jsme všechny z velikosti svých prsou upřímně vyděšené (naši partněři možná ještě víc) a po kojení se pomalu smiřujeme  s tím, že naše vnady jsou přece jen trochu níže než byly kdysi. A špatná zpráva pro ty z nás, které se vyhnou těhotenství i kojení, zemskou sílu nelze ošálit (více viz Newtonovy gravitační zákony).

Žijeme v moderní době, kdy lze řešit téměř vše. Můžeme si koupit drahé prádlo, ve kterém i ty nejpovadlejší ňadra vypadají dokonale. Pokud nám to nestačí a našetříme si nějakou tu korunku, můžeme si zaplatit plastickou operaci a klidně se vrhnout na nošení velkých výstřihů jako na střední škole. Jen bychom to neměly úplně vzdát, i cvičení umí zázraky, prsa by nás přece jen neměla lechtat na pupíku (ale pokud jsme i tak šťastné, pak budiž).

Možností je mnoho, v tom je kouzlo dnešní doby – a je jen na nás, jak se rozhodneme. Hlavně se člověk nesmí brát moc vážně, prsa neprsa, pořád jsem to přece já! Každopádně mám svá prsa docela ráda, miluje je i můj manžel a nejvíc je zbožňuje moje osmiměsíční dcera, která na ně zírá jako alkoholik na hospodskou pípu. Takže místo plastické operace asi pořídíme tepelné čerpadlo.

 

Autor: Kateřina Kudrmanová | středa 25.7.2012 13:59 | karma článku: 27,68 | přečteno: 3178x
  • Další články autora

Kateřina Kudrmanová

Chci bejt krásná ženská!

Na fyzickou krásu se v dnešním světě klade až přehnaný důraz. Já se dávno nesnažím splňovat parametry, které ukládají nejrůznější média (a se svými 163 cm ani nemůžu). Kdysi jsem úspěch měla, v sedmé třídě jsem na lyžařském výcviku vyhrála titul „Miss Churáňov“. Vidím to jako včera – pruhované tričko od Vietnamců, žíhané elasťáky, silná konkurence asi šesti dalších spolužaček, vítězný tanec s třídním misákem...jo, jo, připadala jsem si jako královna. Dneska už jsou volené misky minimálně o deset let mladší a vždycky byly minimálně o deset centimetrů vyšší a samozřejmě se lišíme ještě v mnoha dalších parametrech (například jsem nikdy nechodila s profi fotbalistou nebo hokejistou).

22.10.2012 v 21:36 | Karma: 12,15 | Přečteno: 1325x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Jak je důležité mít svého koníčka.

Najděte si svého koníčka – to je rada všech psychologů na to, jak si udržet duševní zdraví a být v pohodě. Závidím všem, kteří jsou manuálně zruční a dokážou něco kreativně tvořit. Kochám se úžasnými výrobky, které kamarádky vystavují na internetu. Někoho by to možná inspirovalo, ale já už vyzkoušela ledacos a když jsou obě ruce levé, těžko s tím něco naděláte.

1.10.2012 v 14:52 | Karma: 13,25 | Přečteno: 997x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Manželský sex, aneb bacha na sexokazy!

Pojem manželský sex mi vždycky zněl prazvláštně. Vždyť proč by se mělo po svatbě na sexu něco měnit? Je to jen jeden štempl navíc! Teď už vím, jak to je. Pokud se zachováte tradičně a dnes už poměrně konzervativně, pak brzy po svatbě počnete své potomky.....a pak už je doopravdy všechno jinak.

17.9.2012 v 22:30 | Karma: 20,14 | Přečteno: 1849x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Lidi, co se upejpaj a jiní…

Moje babička dělí lidi na upejpavý a neupejpavý. Jako správná jihočeská kuchařka má raději jedlíky, kteří zbaští všechno, co jim nandá na talíř a přímo zbožňuje ty jedince, kteří si zvládnou ještě přidat (při babiččiných porcích není takových lidí mnoho). Myslím, že podle dojedených talířů posuzovala i lukrativnost mých známostí (po té, co se jich optala na zaměstnání rodičů, práci a zjistila detaily o trvalém bydlišti). Vyjadřovala se ale velmi decentně: „Ten Mates je Kačenko moc hodnej, ale je takovej hubenej, vždyť já ho nikdy neviděla pořádně jíst, ten kluk neunese žádnej stres.Ten tvůj Štěpán se mi moc líbí, na posvícení zvládnul dvanáct knedlíků a ještě zbouchnul dva kusy bábovky.“ (To ale babička netušila, že v podobném množství požíval i alkohol a omamné látky.)

17.8.2012 v 15:20 | Karma: 16,29 | Přečteno: 1239x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Jak jsem se zamilovala do....běhání

Můj velký „coming out“, přiznávám se černou na bílém – jsem závislá. Splňuji všechna důležitá kritéria, která naznačují, že jsem regulérní feťák. A jak to celé začalo? V podstatě docela nevinně, jen jsem si jednoho dne šla zaběhat s kamarádkou. Na poprvé se mi to ani moc nelíbilo a rozhodně jsem neměla pocit, že bych si celou akci chtěla v nejbližší době zopakovat. Jak to tak ale s drogami bývá, stačí se chytnout nesprávné party a už vás závislost svírá ve svých pařátech. Bylo mi hloupé kamarádku napodruhé odbýt a zároveň jsem nechtěla, aby mě vnímala jako slabocha, co neuběhne pár kilometrů. Vyběhla jsem tedy znovu a pak znovu...a krutá závislost je na světě.

3.8.2012 v 19:25 | Karma: 17,02 | Přečteno: 1231x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:19

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Trump se vidí jako disident, soud je pro něj marketingová sklizeň, tvrdí expert

2. května 2024

Premium Pokud dojde na televizní debatu Donalda Trumpa a Joea Bidena, jako jednoznačný vítěz z ní vzejde...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:55

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1900x
Asi bilancuju. Poslední rok, kdy mám na začátku dvojčíslí svého věku číslici 3, děti už jsem "úspěšně" dovedla do školních lavic. Stále žiji (zcela dobrovolně a ráda) s jejich otcem. Od běhu jsem se přesunula k józe. Určitě jsem nabrala i nějaké ty zkušenosti......ale jinak platí to, co mi už kdysi povídala babička: "To si tak v 10 letech říkáš, že se to děsně táhne....než jsou prázdniny, než půjdu poprvé tancovat, než se vdám....a najednou máš šedivý vlasy, kopa dětí ti říká babi a ty už si ani nemůžeš vzpomenout, jak se všechny jmenují, ale tam hluboko uvnitř jsi to pořád ty - se všemi touhami, talenty i neduhy.....jen už tolik neřešíš, jestli se to do vlasů hodí červená pentle."

Seznam rubrik