Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Martina 77

4. 2. 2010 13:32
to je fakt smutné

Gentlemani vymřeli s p. Oldřichem Novým....Rv

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

4. 2. 2010 9:43
Když měla manželka po porodu

tak k nám přijela agentka České pojišťovny nabízet pojištění. Zajela do vjezdu do dvora. Vyl jsem zrovna venku. Zeptala se mne, jestli je manželka doma.

"Ano, ale právě kojí."

"To nevadí."  Crrrrrrr

Než jsem stačil zareagovat, byla u zvonku a zvonila. To jí nevadilo, že přerušuje kojení.

Jenže tady jsem si nemohl vzít čas na rozmyšlenou: Ona se mě naptala, jestli manželce nebo dítěti nebude vydit, že přerušuje kojení. Jíto nevadí, tak co.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

4. 2. 2010 9:44
Re: Když měla manželka po porodu

Byl jsem zrovna venku. Nevyl jsem. ;-O

Ale měl jsem ji srazit ze schodů, soud by mě musel osvobodit.

0 0
možnosti
M

motylek_02

4. 2. 2010 6:45
tak nevim

Vy jste cekala ze Vas tam odvezou? A pozadala jste je aby Vas tam hodili? Z Vaseho psani to vypada ze NE!  Anebo jste si mohla domluvit jiny termin doruceni, pripadne tyhle kuryrni sluzby maji dohodu na poste a nechaji to tam. Ja osobne nemam rada lidi, kteri cekaji az druhe napadne co ze pro ne maji delat, misto aby sami vyvinuli trosku aktivity. Nejsem telepat, a takovi jsou casto ublizeni a ukrivdeni, aniz by clovek tusil ktera bije. (mineno jako obecny komentar, nikolv osobne). Myslim, ze byste na sebe mela vic dbat, protoze poletovat tyden pred porodem po namrzle ceste neni nejlepsi napad. Tak preju at se Vam to priste povede. :-)

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 2. 2010 1:13
Re: tak nevim

Milý motýlku, přečetl sis skutečně pozorně ten článek? Teď mám na mysli všechny Tvé zdejší příspěvky. ;-)

0 0
možnosti
SR

Elev

4. 2. 2010 2:26
Katko,

dle vaseho vyhadreni s tim  nejspis problem, ale vrete mi, ze po narozeni ditete se to  zlepsi. Sama zjistite, ze v zajmu toho bezbranneho clovicka se musi na urvy urevsky.

0 0
možnosti
HP

Fordána

3. 2. 2010 19:56
Také si nechávám

přivézt zboží domů, ale nikdy by mne nenapadlo,počítat s tím, že mi ten mládenec bude rozměňovat peníze. Každý přece ví, za kolik to je, rozhodně s časovým předstihem, tak se snad může připravit. Ti mládenci toho rozváží opravdu hodně a nějaké jejich zdržování je bezohlednost. A to, že seděli v autě mohlo být také tím, že když už je někdo zdržuje, tak se mohli aspoň nasvačit, nebo si porovnat papíry, nebo přepočítat tržbu.

0 0
možnosti
T

twigy

3. 2. 2010 20:18
Re: Také si nechávám

máte naprostou pravdu,...taková bezohlednost,...no fuj,....a já se dokonce obávám, ba co dím,...jsem o tom přesvědčena, že paní autorka těm klukům nepřipravila ani červený koberec od auta po vchod, že nehrála žádná muzika na uvítanou a pochybuji, že byl po ruce chléb se solí,...no považte,...:-/

0 0
možnosti
MP

Slaine55

3. 2. 2010 18:39
Pokud to chcete natrénovat, musíte pak i cvičit dál...

0 0
možnosti
T

twigy

3. 2. 2010 18:00
ojojoj...

ten typ lidí, jako jste Vy jámoc dobře znám,...každý ráno jednu takovou potkávám v zrcadle...milá zlatá,....zbytečně se budete učit a trénovat, příště to uděláte zas, sice v jiné barvě , ale to nic nemění na situaci. Já myslím, že jste se s tím  narodila a v tom také vyrůstala... Já to už neřeším, ...vždy si řeknu,...no co, oni (rozuměj ti chlapci) budou mít problém se s tím večer vypořádat až budou usínat.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

3. 2. 2010 18:00
A zrovna dneska mne zastavila na ulici

nějaká paní a jestli prý mi může položit otázku. Nejdřív jsem jí řek, že na nic odpovídat nebudu a pokračoval jsem.

Jenže pak mne přemohla zvědavost a řek jsem si, že bych se moh aspoň dozvědět, o jakou fintu zas jde. Tak když jsem ji míjel podruhé, tak jsem se zastavil a ona se mne zeptala, zda máme radši vepřo knedlo zelo, nebo odlehčené (prý zdravotní anketa). Tak jsem řekl že odlehčené a prý půjdu do slosování a prý jméno a telefon. To jsem odmítl: Nestojím o to, aby mi mobil s nabídkou kastrolů začal zvonit zrovna když to nejmíň potřebuju anebo tam měl zmeškaný hovor a nevěděl, od koho.

Ale doma mne napadlo, že jsem jí mohl navrhnout, aby mi ona dala jméno a telefon a já jí prozvoním. Bylo by to takové symetrické a já bych aspoň věděl, kdo volá (volal).

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

3. 2. 2010 17:53
To chce cvičit.

Autorka asi o ten balíček moc stála.

Jinak - pokud nemá dodavatel peníze na vrácení, tak je to hlavně JEHO problém. Mladíci by se asi jinak činili, kdyby jste řekla, že pokud nebudou mít na vrácení, tak vy si bohužel budete muset nechat peníze a oni balíček. Akorát aby Vám tedy podepsali, že jste nemohla převzít balíček, protože neměli na vrácení. Anebo jim navrhnout platbu převodem z účtu. Holt chce to cvik.

Ale od obchodních zástupců pokud možno nic neberu, pokud to můžu anonymně koupit v kamenném obchodě.

Už se mi stalo i to, že jsem vzal balíček od obchodního zástupce, na místě zaplati, dostal stvrzenkul a pak mi přišla upomínka. Když jsem do té firmy volal, co je, tak mi paní oznámila, že obchodní zástupce odjel k moři a nepředal účty. Tak preventivně poslali upomínky všem jeho zákazníkům. Vše se vysvělilo a za nějakou dobu přišla druhá upomínka - tentokrát byla u moře paní, se kterou jsem předtím hovořil.

Zrovna dneska mne zastavila na ulici nějaká

0 0
možnosti
PH

artea

3. 2. 2010 17:46
Měla jste být tvrdá

To, že neměli drobné byl jejich problém a měli si tedy oni dojít rozměnit. Pokud by Vám balík odmítli vydat, protože neměli na vrácení, stačilo možná pohrozit, že si budete stěžovat u nadřízených a oni by se smekali. Zvlášť když jste těhotná a v tomhle počasí byste se měla hlídat, kdybyste upadla a něco se Vám stalo co byste si na nich vzala na pitomcích?:-(V

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1900x
Asi bilancuju. Poslední rok, kdy mám na začátku dvojčíslí svého věku číslici 3, děti už jsem "úspěšně" dovedla do školních lavic. Stále žiji (zcela dobrovolně a ráda) s jejich otcem. Od běhu jsem se přesunula k józe. Určitě jsem nabrala i nějaké ty zkušenosti......ale jinak platí to, co mi už kdysi povídala babička: "To si tak v 10 letech říkáš, že se to děsně táhne....než jsou prázdniny, než půjdu poprvé tancovat, než se vdám....a najednou máš šedivý vlasy, kopa dětí ti říká babi a ty už si ani nemůžeš vzpomenout, jak se všechny jmenují, ale tam hluboko uvnitř jsi to pořád ty - se všemi touhami, talenty i neduhy.....jen už tolik neřešíš, jestli se to do vlasů hodí červená pentle."

Seznam rubrik