Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také jsem měla takovou příhodu, jen jsem se pod postel schovala schválně, abych se přesvědčila, zda mě má maminka ráda. Když jsem viděla, jak pláče a marně mě hledá, tak jsem vylezla. Jinak karma pro Vás R^, zdravím a přeji příjemný den

0 0
možnosti

Dobrý den, vy jste testovala maminku? 90% maminek zaslouží metál;-D Hezký večer

0 0
možnosti

Sladká nevědomost! Velmi ráda jsem jezdila ke své tetě do Rakovníka, bydleli jsme v Petrovicích, deset kilometrů odsud. Po jednom příjemném odpoledni u tety, sestřenici Soni a Ireny, jsem usoudila, že se mi zpět do Petrovic vůbec nechce. Pod verandou měli takový přístřešek, se Soňou jsme se tam schovaly, když mne ubezpečila, že naši pojedou klidně domů a mne tam nechají. Soňa to za chvíli vzdala a já se krčila mezi rýči a lopatami. Nevím jak dlouho jsem tam byla, asi dost, vylezla jsem celá přelámaná, tu si mne vzali do parády mí rodiče a skoro mne dobili. Takový pucunk jsem nezažila. Prý lítali po celém okolí, přes kopec až k vlečce so Šamotky, volali, hledali. Já jsem si fakt myslela, pitomá, že mne tam nechají a odjedou klidně beze mne.;-)

0 0
možnosti

Na dětech je krásný jak hned najdou to rychlý řešení......a takový roztomile naivní;-DKrásný, pobavila jste mě. Děkuji a hezký večer;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 737x
Jsem jaká jsem.....

Seznam rubrik