Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Místo čekání na to, až za Vás problém smradlavé MHD vyřeší nějaká politická strana (nevyřeší) si najděte pořádnou práci, nebo začněte podnikat a pořiďte si auto. (Tedy v příštích volbách to hoďte těm, kteří budou nejméně házet klacky pod nohy Vám coby zaměstnavateli či Vašemu případnému zaměstnavateli) :)

0 2
možnosti
Foto

Je v právu řidiče dle pravidel jízdního řádu MHD podobné osoby vykázat.

Měla jste se obrátit na něj.

Třeba by Vám ani nevynadal. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu..sdílíte mé pocity. Víte kolegyně 8-o, všude stále dokumenty jak bude lépe před volbami a pak stejná písnička, nikdo kompetentní v hodinách kdy dochází na veřejném prostranství ke kumulaci lidí (policie) a čím více poslouchám starší lidi...např. v Praze, tak se bojí už i ve dne...ne v noci! myslím si, že je zde hodně nemocných lidí, lidí co o tom neví a nejsou v nemocnici...pracují polovičatě a vyžadují od ostatních 100procentní práci a služby...[>-]EU

1 0
možnosti
LW

L89e45o 19W36o12l14f

8. 9. 2014 18:45

Buďte ráda za to, kde jste se narodila!  Mohlo by totiž být podstatně hůře.

2 0
možnosti
MK

No víte, asi se nechci spokojit s tím, že by mohlo být podstatně hůř....já chci, aby bylo líp a jsem přesvědčena o tom, že je to na každém z nás!

4 0
možnosti
Foto

nerad to píšu, ale před sametovkou to neexistovalo. Stejně jako krádeže kovů, zlodějny se státními zakázkami či dotacemi, nebo hernami.

1 1
možnosti
VR

Něco bylo zakázané, o něčem se nemluvilo.

To máte tak, byl byste raději, aby se ty časy vrátily?

1 0
možnosti