Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkujeme. Tento smutný příběh výstižně charakterizuje běžnou diskriminaci otců ve společnosti, jestliže mají zájem skutečně vychovávat vlastní děti. Tento příběh jsme zdokumentovali na webu: http://www.unie-otcu.cz/kauzy.html.

0 0
možnosti
ZS

Knihu jsem četl. Je v ní velmi dobře vidět, kam až může zajít "opičí láska". Žádné matce nemůže být jedno, že její syn zabil. Pro každou by to bylo velké trápení. Propadala by se studem a kladla by si otázku "Kde jsem udělala chybu?" Ne tak Věra Čáslavská. Využila známosti s Havlem, aby její mazánek "neseděl" ani den. Ba co víc ! Synek šel studovat práva!!! Myslím, že svým postojem Čáslavská potvrdila, že kniha napsaná paní Ševčíkovou, je pravdivá. A chování jejího syna u soudu to potvrdilo také.

4 0
možnosti
MR

M31i29l97a87n 50R45a40d16e66k

30. 6. 2013 22:43

ona syna sice zachranila od nejhorsiho,ale zhroutila se z toho. A bylo to zabiti, nikoliv vrazda, otec a syn se poprali, a bohuzel otec zemrel, to se obcas, sice zridka,ale obcas stava. Neni to jako kdyby syn sel za otcem s umyslem ho zabit.

2 2
možnosti
Foto

Za prvé...co bys chtěla ve světě, kde se neděje nic?:) Excesy se dějí, děly a budou dít ...a no a?:) Svět je takový, jaký je, nechápu lamentování a demagogii v souvislosti s Tvým halekáním, co že je to svět, kde se dějí "takové" věci...

Za druhé ... je lež, že nebyl potrestán ... on potrestán byl, ale dostal milost ... to je rozdílné :)

3 2
možnosti
Foto

Od kdy si tykáme, pane Boháčku? Já Vás vůbec neznám.

Jinak si myslím, že je potřeba na některé věci upozorňovat právě proto, že se dějí :-(

0 0
možnosti
PV

no jak videte, tak jde. ikdyz je to strasne, jako kazda zbytecna smrt.

1 0
možnosti
LN

..že by to bylo až tak černobílé...????

3 1
možnosti
LJ

Před časem o tomto případu psal Břetislav Olšer a líčil to stejně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1439x
Mám vzdělání a praxi v mnoha oborech, zejména v průmyslu, vzdělávání, výzkumu, umělecké tvorbě, popularizační a publikační činnosti a marketingu. Hodně se také věnuji literárním aktivitám. Vedu literární skupinu SIG Literární tvorba, vydala jsem sbírky básní Cesta za duhou./Jestli víte to, co já/, Stroj času, Když nastává odliv nadějí, Démanty v nás,  Dopisy, Na dně vesmíru našeho myšlení, básně a prózu Úlomky duhy, povídky Osudová a novelu Muškám neutečeš. Dále jsem přispěla do různých sborníků, jako například Opouštění ze soutěže Literární Varnsdorf 2016 nebo Za okny tma z prvního ročníku soutěže, kterou pořádá naše skupina. Knihy také graficky a výtvarně upravuji. Pocházím z umělecké rodiny, přispěla jsem do rodinné umělecké knihy Katalog 100 let výtvarné tvorby jedné rodiny.

Někdy v uměleckých oborech soutěžím, (mám nějaké úspěchy v literární tvorbě), ale prezentuji i malbu a fotografii, buď ve výstavních síních nebo na Internetu, jako například v této galerii https://www.e-moc-e.cz/malba-2020/. Mám ještě mnoho dalších zájmů, mezi něž patří pozorování a komentování společnosti, což dělám na blogu. Dlouho jsem vedla, dnes už neaktivní, blog http://kubickova.bigbloger.lidovky.cz/.