Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

20. 4. 2010 11:27
no nevím

V zásadě byste měl pravdu, pokud máte doma starý televizor, ale většina těch nových má automatickou funkci vyrovnání zvuku, takže problém hlasitější reklamy zcela eliminuje, takže je na vás jaké parametry pro pořízení přístrojů preferujete. Tím neříkám, že je to vpořádku a je taky pravda, že ke koupi nového TV kromě digitalizace také tato reklamní přezvučenost v naší domácnosti přispěla. Reklamy jsou otravné, kdyby na mně bylo, ve filmech bych je zakázala, ale každých 10 minut je nevysílají a netrvají stejně dlouho. Tím, že nahrávám filmy a mažu z nich reklamy, tak mám vcelku přehled, u většinové stopáže jdou dvakrát (cca 6-8 minut), u více jak dvouhodinových filmů pak jdou 3x. S reklamou jsem byla nucená se sžít, takže wc nebo vaření kafe to jistí, hihi.

0 0
možnosti

petrph

20. 4. 2010 10:44
koho chleba jíš

Čili, uvědomme si že komerční televize jiný příjem než je příjem z reklam nemají. Kdyby dávaly jenom reklamy (jakože takové místní stanice na kabelovkách jsou), tak se na to nikdo dívat nebude. Kdyby je nedávaly vůbec, zkrachují.Stát to nějak reguluje, ale je to zbytečné. Nakonec, ono vzít ten volič do ruky zase není taková námaha,aby divák nepřepnul na jiný program. To že i na těch dalších programech běží obvykle reklama, je frapantní.

Nicméně možná ještě jedno podotknutí. V posledních letech, v okamžiku kdy ráno začínají brutální kreslené "pohádkové" příběhy radši sahám po ovladači, abychom se vyhnuli srdeční příhodě a svým ratolestem nepřichystali místo příjemné podívané spíše méně příjemný šok. A vracím to zpět až na poklidnou reklamní znělku ...

0 0
možnosti

ladyevil_cz

20. 4. 2010 10:25
Souhlas:)

R^A karma;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Ekonom, otec dvou dětí, bývalý marketingový ředitel České spořitelny a ředitel Nadace Depositum Bonum, krizový manažer a konzultant, člen předsednictva Trikolora Svobodní Soukromníci, kandidát č. 3 do Sněmovny  v Praze. 

Seznam rubrik