Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

6. 5. 2010 19:19
Víc zdanit bohaté

Tak by se dluh splatil velice rychle a bezbolestně. Ovšem ti bohatí na to bezohledně nechtějí přistoupit. Vůbec si neuvědomují, že daňovými úniky se dluh nesníží. Přitom si celá léta (staletí?) žili nad poměry a projedli tak budoucnost země.;-D

0 0
možnosti

petrph

6. 5. 2010 14:47
a to je dobře nebo špatně??

neboli, pokud si toho někdo nevšiml, tak naše moudrá a oblíbená Fischerova vláda vloni na podzim taky zvedla DPH, snížila mateřské, chtěla snížit platy státních zaměstnanců. No a žádné stávky se u nás nekonaly. Ani proti zdražování kvůli DPH (a že některé zboží opravdu podražilo), ani nešly maminky s hesly v protestních manifestacích, a vlastně ani nestávkovali dopraváci, když jim chtěli sebrat režijní průkazky. Nakonec se za ně poprali levicoví poslanci v parlamentu s pravicí a vyhráli jim to.

Takže, držet hubu a krok, a čekat co pro nás kdo udělá, jsme se za těch 40 let komunismu naučili  dokonale. Teď jde o to, jestli je to ta správný přístup i do budoucna, a jestli na něj politici, ti levicoví i ti pravicoví nespoléhají....

0 0
možnosti

Mad3

6. 5. 2010 15:48
Re: a to je dobře nebo špatně??

Co za svojí krátkou dobu udělala Fisherova vláda, považuju za správný směr k posílení ekonomiky tohoto státu. Co tu předváděla předchozí politická "elita" za tiátr, je na poblití. Do ekonomie státu politika nepatří. Jen tak se nám podaří,  vyhrabat se na kopec co je před námi. Chod státu patří do rukou profesionálu a ne politiků.

0 0
možnosti

mašlomcha

6. 5. 2010 14:15
pravda je, že díky Řecku si můžeme představit, co

by nás čekalo, kdybychom uvěřili slibům ČSSD.

Musel bych být blázen, kdyby mě to v té rozhodující chvíli, kdy budu házet hlas do urny neovlivnilo.

Prostě Řecko dostatečně názorně demaskovalo nebezpečnost záměrů ČSSD. Oni si ti pánové snad myslí, že vyhrají volby? U studentů získali pouhé jedno procento a i to je pro mne vodítkem.

ČSSD můj hlas nedostane, ani za milión. Oni by si ten milión totiž někde půjčili a připsali ke stávajícímu dluhu.

ČSSD ne. Dluhy ne.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Ekonom, otec dvou dětí, bývalý marketingový ředitel České spořitelny a ředitel Nadace Depositum Bonum, krizový manažer a konzultant, člen předsednictva Trikolora Svobodní Soukromníci, kandidát č. 3 do Sněmovny  v Praze. 

Seznam rubrik