Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

simsII

10. 9. 2009 8:41
Bohužel

do poslaneckých lavic a satátních aparátů krize dorazila pouze ve verbální rovině. Vždyť se říká "sytý hladovému nevěří" , tak co chcete? A konečně, když jsem včera slyšela za kolik naši piloti lítají, tak k tomu není opravdu již co dodat. Ať ty aerolinky krachnou a udělá se pořádek od bodu nula. Jsou tam samí překvalifikovaní vojenští piloti s výsluhovými důchody a k tomu i 400 tisíc platu. O tom se pilotům v Evropě ani nezdá. A ještě, co tak sáhnout na výsluhové důchody? Proč mají dostávat více než 10 tisíc bývalí policisté a lampasáci a přitom chodí do zaměstnání, kde berou slušné peníze navíc. Proč není výsluha nebo práce? Do dřívějších důchodů chodí proto, že jsou opotřebovaní ze své náročné práce. 

Kdyby se chtělo, mělo by se kde šetřit a ne pořád dokola benzín, alkohol, cigarety, na rohlíky až nakonec... to dělali i komunisti, když potřebovali zdražit. Systémové šetření u nás neexistuje.

0 0
možnosti
E

editi

9. 9. 2009 17:48
Je jen škoda,

že nelze příspěvek ocenit aspoň tou karmou, která se tu dává nezaslouženě jiným příspěvkům z per podivně zaujatých lidí osobou Jiřího Paroubka, jeho manželky a etnických skupin.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
D

da.rock

9. 9. 2009 17:40
Jen díky šťastné shodě okolností

nejsme dnes zadlužení ještě mnohem víc. Kdyby se vládě, kde seděl vás nynější předseda a místopředseda (Trautenberk a Kalous), podařilo protlačit církevní restituce a my dnes měli na krku povinnost splácet skoro 300 miliard, tak si můžeme rovnou všichni uvázat šutr na krk a skočit do rybníka.

Nikdy jsem nečekal, že to řeknu, ale díky Bohu za Tlustého, který to stopnul.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

9. 9. 2009 18:43
Re: Jen díky šťastné shodě okolností

co jste levicaci ukradli to se ma take vratit a nejlepe, abyste to platili vy ze sveho

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

9. 9. 2009 17:34
no, mě vtipné připadá zase schválení šrotovného,

jednej efekt bude, že auta se budou prodávat bez akčních nabídek (klima v létě, zimní pneu v zimě), což dá zhruba těch 30tisíc. A za břicho jsem se popadal, při kvikotu Škromachňonce, že kraje nemají na "sociální" politiku

X;-D, prostě nevím, co je horší, zloděj, nebo vyloženej pitomec

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Ekonom, otec dvou dětí, bývalý marketingový ředitel České spořitelny a ředitel Nadace Depositum Bonum, krizový manažer a konzultant, člen předsednictva Trikolora Svobodní Soukromníci, kandidát č. 3 do Sněmovny  v Praze. 

Seznam rubrik