Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Osobně by mě zajímalo, jak by se stavěla ombudsmanka k tomu, když by někde začli chodit do školy studenti s pásky s hákovými kříži na rukou. Je to také projev vyznání (ideologie) a to se stejnými cíly: potlačení svobod ve společnosti. Nad pionýrskými šátky neuvažuji, tam by se to se strany ombudsmanky asi setkalo s odměnou fota v kanceláři ombudsmana pod rozvinutým rudým praporem.

2 0
možnosti
Foto

Paní Šabatová je komunistka, kterou strana kdysi exkomunikovala. Její manžel, pan Uhl je trockista, kterého strana kdysi exkomunikovala. Lze se něčemu divit? Divit bychom se měli, jak to, že ta osoba získala veřejnou moc. Je třeba ji vypískat, opískovat, nebo opyskovat, lhostejno v jakém pořadí.

9 0
možnosti
Foto

Ani ona, ani Petr Uhl nikdy ve straně nebyli.

1 0
možnosti
Foto

Podle mého názoru Šabatová patří k lidem, co se přímo vyžívají v pozici "proti všem". Tací lidé budou prosazovat neuvěřitelné věci, ani ne pro ty věci samotné, ale pro to, aby mohli být v opozici a aby byli sami ve svých očích bojovníky proti něčemu, co si sami vybájili. Nemusíme chodit daleko, tady na blogu byl přesně takový svého času pan Cemper. S takovými lidmi se nedá argumentovat, protože  fanatici nečekají na protiargumenty, čekají jen na nahrávky. Neštěstím je, když se takový člověk dostane k nějaké funkci, k čemuž přesně v případě paní Šabatové došlo. Někdy si říkám, že by tací lidé měli projít psychotesty, které by tuto vlastnost jistě zavčasu odhalily.

10 0
možnosti
JS

Naprosto s Vámi souhlasím.  Nedovedu pochopit jak se tato dáma po kuřimské aféře s Aničkou mohla dostat do této funkce.

6 0
možnosti
JF

J79a10n 59F55r28o59l17í21k

6. 10. 2014 16:15

Celý problém tkví v tom, že ty tzv. studentky to se studiem nemyslely vážně. Jsou pro to publikovány důkazy. Ony jen měly za úkol otestovat kam až islamisti můžou jít. A ta marxistka jim jen pomáhá.;-O

16 0
možnosti
OP

Nehájím Šabatovou, nicméně zkušenosti s diskutéry jsou opravdu tristní. Povětšinou jsou diskuse mimo téma, bezmoc a prázdnota je maskována hrubými verbálními útoky. V mantinelech, které jste přepsal z facebooku ombudsmana, se dá stále slušně diskutovat

3 1
možnosti
FK

Smutné je, že to není pravda. Používám slušné výrazy a jen upozorňuji, že islám vychovává k netoleranci a že ve jménu islámu jsou řezány hlavy. Na základě toho mi ten příspěvek klidně smaže, protože prý šíří násilí. Takže taková pravidla se dají pochopit asi všelijak a člověk nemá šanci paní Šabatovou poučit o pravdě.

8 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2697x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof