Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Trvalo to dlouho, vždy jsem si myslil, že Nemci nejsou blbci ačkoliv se tak velmi dlouho chovali. Již jen odstup od jaderné energetiky byl absolutním nesmyslem. Zelení Khmérové jim pomotali rozum. Tak snad konečně. Ikdyž si za problém mohou sami, sami si tam ty Turky natahali a až teď začínají vidět problém. Stejně tak Američané, kteří si zas natahali černochy a mají s nimi obrovské problémy. Nejhorší je, že v současnosti již není tato situace pokojnou cestou řešitelná. Ještě bude velmi zle.

4 0
možnosti
RH

Pegida ovšem spolupracuje s neonacistickou NPD..

2 3
možnosti
KJ

K73a39r89e39l 69J10a54n43d21a

23. 12. 2014 16:33

Což o to, kdyby se Pegida v reálu chovala stejně jako na papíře, spousta lidí by s tím neměla problém, respektive by je podpořilo ještě mnohem více lidí než posledně v Drážďanech.

Bohužel to s ale nimi zatím vypadá podobně jako s IVČRN. Ve "stanovách" je, že odlišují islám a muslimy jako jedince a zároveň mají Konvičkáři plná ústa paušalizací, vyhazování, odsunování apod.

2 15
možnosti
AK

Nemám rád islám a jsem pro to, dát u nás každému muslimovi šanci islám odvrhnout. Pokud mi ovšem i v situaci bezpečné volby bude tvrdit, že Mohamed je jeho vzor, raději jej odsunu a to zcela bez výčitek.

8 0
možnosti

23. 12. 2014 15:57

Učenci z univerzity Al-Azhar nedávno konstatovali, že činnost Islámského státu není v rozporu s učením islámu. Vydali edikt, jímž odmítli označit IS za neislámský. Ergo každý, kdo se zastává islámu, souhlasí s činností IS. Jinak ani nemůže, protože by se protivil vyjádření nejvyšších islámských kapacit a vykládal by si rouhačsky či v případě sluníčkářů nevědecky islám po svém; sluníčkářsky. A protože IS je teroristický útvar, kdo se zastává islámu, souhlasí se světovým terorismem. Kdo se zastává islámu, souhlasí s řezáním hlav, ukřižováváním a zotročováním. To by si naši sluníčkáři měli uvědomit. Jsou toho vůbec schopni, když sami bojují za právo islamistek, pyšně si vykračovat v české škole s vnějším projevem příslušnosti k islámu na hlavě a s pohrdavým úšklebkem "taky na vás dojde, vy ovce..." na líci?

28 2
možnosti
ZB

“Extrémismus sektářského ražení, který ospravedlňuje násilí a terorismus verši z Koránu, je zvráceným islámem. Džihádistické skupiny se dopouštějí barbarských zločinů a zahalují je posvátným náboženským hávem. Volba pojmenování “Islámský stát” je pokusem o exportaci tohoto falešného islámu”. Toto radikální odsouzení vyslovil vrchní imám mešity Al Azhar, tedy nejvyšší autorita sunnitského islámu, při zahájení mezinárodní konference organizované stejnojmennou islámskou univerzitou. Tak takový je skutečný názor učenců s Al-Azhar - odsouzení a tvrdá kritika IS.Proč píšete nepravdivé informace a hloupě lžete?

1 19
možnosti