Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P54e18t32e16r 61S64m32r89e60k

1. 11. 2014 11:36

R^ by ma zaujímalo kde sa obhajci   tej verbeže furt berú. To majú nejaký spoločný výbeh alebo čo ? ;-D Inak karma ako hrom !

0 0
možnosti

za článek karma - ale prosím, zacházejte lépe s fakty, snižuje to hodnotu jinak kvalitního článku: V Británii hlasovala pro uznání před pár týdny pouze část (převážně socialistická) Dolní sněmovny a dobře věděli, že jde o hlasování pouze symbolické. Velké Británie tedy svou politiku nijak nezměnila a Palestinu jako stát neuznává...:-)

1 0
možnosti

Akce vyvolava reakci. Hamas je jednou z reakci na okupaci palestinskeho uzemi. Za stav mohou obe strany a to rovnym dilem.

1 10
možnosti

Hamas ale není organizace, která bránila Palestinu proti okupaci. Je to islámské stvoření, které chce Izrael zničit bez ohledu na to, jak bude vojensky k oblasti přistupovat!

11 0
možnosti
Foto

Pokud Palestina se nestane státem, tím hůře pro Izrael, bukanýři nemusí respektovat mezinárodní právo, ale státy musí zacházet s Palestinci podle mezinárodního práva. To si tedy pomůžeme.

2 0
možnosti

Přečete si např. v Dějinách židovského národa, jak si Židé (jinak jsou jistě různí, nic proti nim) počínali, když po roce 1945 začali okupovat dnešní Izrael - jak si počínali podobně jako teroristi nebo nacisti.

5 9
možnosti

Židé začali okupovat po roce 1945 vlastní zemi? No vy jste tomu vážně nasadil korunu. Kdo že vám to dal plus? Aaa jooo, no tak to už chápu. Gratuluju k ohodnocení od zdejších milovníků pravdy

6 1
možnosti

Bohužel, Česká republika uznává Palestínu ještě z dob Československa, tuším z roku 1988. Je to ostuda, že žádná z následujících, takzvaně demokratických vlád se od tohoto kroku nedistancovala, a čekat to od vlády nynější je naivní, stejně jako čekat jakékoliv kroky od hradního žvanila.

10 2
možnosti

Nechápu, že tu mají ambasádu a přes to nám média tvrdí, že Česko Palestinu neznává!

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof