Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Rájec

26. 2. 2012 21:19
Od pramene

Autor popisuje praktiky, na kterých se podílel. Bál se o svou práci? Je to možné, chtěl pracovat. Hlavně že je dost erudovaný v tom, že zná viníka. On je v tom nevinně. Hrdina socialistické práce se přeci nebude angažovat proti svému kolektivu. A tak zřejmě přelepoval. Je ohromně poučné si to přečíst, Je to od pramene, jak se říká. To že je spolupachatelem je zřejmě vedlejší. Hrdina.

0 0
možnosti
ZH

Zani

27. 2. 2012 10:21
Re: Od pramene

Vy jste asi nikdy nebyl v situaci,kdy práci nutně potřebujete. Moje žena před 16ti lety taky prodávala u jednoho malého soukromníka. A bylo to těžké rozhodnutí, jestli má, nebo nemá odejít, když jí nutil prodávat prošlé párky, rohlíky z mražáku a míchat starej salát do novýho. Nakonec odešla, protože nechtěla těm lidem lhát, a už vůbec ne za mizernej plat. Taky jsme nebyli v nějaký nouzi, ale je mi jasný, že jsou lidi, kde musej prostě vydělávat oba, jnak není na nájem.

Já bych přelepování bral, jako trestný čin. Přece se pokouší roznést nemoci , nebo otrávit obyvatelstvo.

0 0
možnosti
T

tres.montes

26. 2. 2012 17:19
Proč nejmenovaná?

Proč nejmenovaná společnost? Už tam nepracujete, čeho se bojíte?

A proč nikdo z těch zaměstnanců, kteří byli nuceni přebalovat staré zboží a podobně, alespoň anonymně Českou obchodní inspekci neupozornil?

0 0
možnosti
L

Leinad

26. 2. 2012 19:40
Re: Proč nejmenovaná?

Co by tím změnil? Přijde ČOI, dá jim pokutu, odejde.

Mezi tím bude v obchodě hromada lidí, kteří koukají jenom na cenu a ne na chuť či jiné vlastnosti. Proč močit proti větru, když hromada zákazníků prostě chce co nejlevnější věci?

1 0
možnosti