Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Neexistuje v historii mocnější osoba. A existovat ani nebude....

Neprozradím to rovnou, postupem článku zkusím napovědět a po nějaké době už byste měli mít jasno v tom, o koho se jedná...

Přemýšlel jsem dlouho nad tím, jak všelijak může být definována moc. Kam až může sahat vliv mocné osoby, na co všechno se dá mít a hlavně, kdo toho ovlivnil nejvíce. Pokud bych tedy jen uvažoval o doposud žijících osobnostech, byl bych vedle jak ta jedle. Musím sáhnout hluboko do minulosti. Musím se podívat do časoprostoru a pátrat. Možná to však bylo trochu snadnější než si kdo může myslet. 

Vliv, který by někomu vydržel třeba i hodně přes tisíc let po jeho smrti? Takových lidí moc nenajdete a když ano, většinou se poukazuje na určité činy, nikdo se jimi neřídí, pouze se uvádí, jaký dar dal například tehdejší společnosti. A ano, mnohdy se jedná o postavy kladné, moudré, velmi dobře vystudované. Tento muž je však jiný. Byl to analfabet a dokázal z toho sám pro sebe udělat uměle jakousi přednost.

Když tak jednou přemýšlel kolem skal a v nich, co se svým životem udělá, napadlo ho něco, co ovlivňuje politický, ekonomický a náboženský svět i v roce 2015. Napadlo ho něco tak nepřevratného a absurdního, že je směšné, kolik lidí je tím ovlivněno i dnes, kolik z nich se kvůli tomu od narození nechá, ač dobrovolně či ne, připravit o svobodu žití, kolik životů jeho výmysl promarní, kolik lidí diskredituje za říkání pravdy a jak moc přístup okolního světa hýbe s cenami zejména černého zlata.

Je až neuvěřitelně ohromující a děsivé zároveň, jak dospělý muž získal moc, na svojí stranu 100 kolegů, kteří mu násilím získali další tisíce. A jak moc děsivé bylo to, co vymyslel... Vymyslel si, že se stal mužem neobvyklým, mužem, jenž hovořil skrze anděla s Bohem, jenž mu předal velké poselství. A vyhrožoval smrtí každému, kdo o jeho poslání pochyboval, nechával otrávit lidi, kteří si z něj utahovali, udával způsob smrtí, mnohdy velmi krutý a dokonce jej nechal zapsat ve velmi strašidelných spisech, jenž se uchovaly až do nynějšího světa, více než 1300 let po jeho smrti.

Co je až děsivě nemožné, toho on dosáhl. Přes 1,5 miliardy lidí dobrovolně či nedobrovolně jeho osobu a činy považuje za morální vzor. Pokud by tak nečinili, nejsou to správní věřící. Takže tato více než miliarda věří vrahovi, násilníkovi a muži, který se oženil i s dívkou sotva školního věku. Tato více než miliarda kolem sebe vytvořila neuvěřitelnou ochranou vrstvu. Ne snad že by kolem jejich zemí stály obrovské zdi a zbraně, v jejich světě nyní leží drtivá většina zásob ropy.

A protože svět tuto ropu potřebuje, snaží se kritiky zbavit dojmu, že tento muž vymyslel zločinnou, diskriminační a vražednou ideologii, která se jako náboženství pouze tváří, ale nabízí zejména průnik do cizí společnosti, vytvoření jakéhosi paralelního společenstva, změny pravidel a nakonec postupné pohlcení moci v oblasti, a to cestou diskriminace, výhrůžek smrtí i jejich splněním, krádežemi, znásilňováním, polygamií a vysokou porodností. Tento režim má podle nejmocnějšího muže na světě za cíl tento svět ovládnout a zatím se daří.

Svět, kde tento muž svojí hrůzu vymyslel, je bohatým ložiskem ropy a může tak kdykoliv ovlivnit celou světovou ekonomiku, jelikož země tohoto světa dokáží spolupracovat. Tolerancí tak svět platí za jakýsi dojem cenové stability. Tolerance však ohrožuje demokratické zřízení mnoha států, dotyčný muž tak 1383 let po smrti ovlivňuje téměř celou globální politiku. I přes jasné zločiny tohoto režimu se nejspíše pro peníze každý tváří, že to ve skutečnosti nejsou zločiny ani terorismus, které se inspirují výmyslem tohoto muže. Každého kritika se snaží zdiskreditovat a i přes rostoucí odpor z řady obyvatel, tento odpor ignorují, považují jej oficiálně za nenávist a pokračují v sebedestrukci. 

Vše kvůli jednomu muži. Tento muž jménem Mohamed, jenž si jednou začal říkat "prorok", za sebou zanechal mnoho škod, mrtvých, zotročených a znásilněných. A přes to jej tolik lidí bere jako morální vzor, což také napovídá jasně tomu, co lze od těch lidí čekat. Takzvaný prorok Mohamed se stal nejmocnějším člověkem planety a historie. Nikdo předtím ani potom nedokázal jednou návštěvou jeskyně tolik, co on. Nikdo nedokázal ovládnout náboženský, politický a ekonomický svět tak intenzivně, jako on. Nikdo to skrze následovníky nedokázal tolik let po své smrti. Nikdo toho nedocílil tak absurdní a neuvěřitelnou cestou. A nikdo jej v těchto děsivých výsledcích nejspíše nikdy nepřekoná...

 

Autor: František Kubásek | pátek 12.6.2015 6:00 | karma článku: 32,36 | přečteno: 1432x
  • Další články autora

František Kubásek

Necenzurovaná mrtvola nám nevadí, když se to hodí

Včerejším světem otřásla fotografie utopeného chlapce - uprchlíka. Celý svět obletěly fotografie mrtvého tělíčka a média se ptala: změní se už něco?

4.9.2015 v 0:10 | Karma: 43,22 | Přečteno: 2674x | Diskuse| Média

František Kubásek

150 000 imigrantů ročně pro Česko? Od října to může být realita

Přes řecko-makedonské hranice jen za včerejšek proniklo více jak 3000 imigrantů. Všichni ilegální, dětí sotva pár procent, drtivá většina mužů.

25.8.2015 v 13:03 | Karma: 41,53 | Přečteno: 2697x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Chcete vystřílet imigranty? Proč?

Na internetu se množí velmi násilné výzvy k upalování, ukřižování, střílení lidí a potápění plných lodí, na kterých plují takzvaní uprchlíci - ilegální imigranti a sem tam i uprchlíci jako takoví. A já se ptám, proč?

16.8.2015 v 10:00 | Karma: 40,39 | Přečteno: 2201x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Exekutoři - pohled některých diskutujících je na hranici primitivity

U článku o exekutorovi, jehož pracovníci se vkradou do nemovitosti dlužníka a hned jí bez ohlášení nabízejí uchazečům, je velmi výživná diskuse. Rozhodl jsem se na ní reagovat, jelikož některé přesahují možnosti lidského chápání.

1.8.2015 v 11:50 | Karma: 44,17 | Přečteno: 11414x | Diskuse| Ekonomika

František Kubásek

Průzkumy veřejného mínění jsou prostě nesmysl....

Procházíte se po ulici a i když nejste zvídaví lidé, prostě slyšíte, co si ostatní povídají. Slyšíte jejich rozhovory, víte rámcově jejich téma a mnohdy i názor...

12.7.2015 v 16:20 | Karma: 36,16 | Přečteno: 1433x | Diskuse| Média
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Hasiči celou noc zasahovali v pralese Mionší, vodu nosili na zádech

2. května 2024  9:16

Beskydský prales Mionší v noci zachvátil požár. Hasiči celou noc zasahovali v jeho nejvyšším...

Volby by jasně vyhrálo ANO, mimo Sněmovnu by zůstaly TOP 09 a KDU-ČSL

2. května 2024  8:17,  aktualizováno  8:48

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, jeden člověk skončil v nemocnici

2. května 2024  8:11

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Amsterdam bojuje proti nerovnosti v močení. Vyčlení miliony na veřejné záchodky

2. května 2024  7:53

Radnice v Amsterodamu po několikaletém nátlaku ze strany žen vyčlenila čtyři miliony eur (přes 100...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof