Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Necenzurovaná mrtvola nám nevadí, když se to hodí

Včerejším světem otřásla fotografie utopeného chlapce - uprchlíka. Celý svět obletěly fotografie mrtvého tělíčka a média se ptala: změní se už něco?

Zkusím pominout to, že tímto směrem volám já a mnoho dalších už roky, kdy se tato krize řeší, zkusím pominout ignoraci 200 000 petice reálných lidí proti kvótám a ignoraci ze strany české vlády, zkusím pominout cenzuru, které my, odpůrci slepého přijímání často kulturně vzdálených a ne vzácně nevděčných imigrantů, čelíme, zkusím pominout neustálé zvyšování těch kvót (400,1200,1500, nyní přes 5000), zkusím pominout ignoraci "nadlidských" politiků, jako je Merkelová, která hlas lidu označí za nechutný, zkusím pominout tlak bezmocné a předražené OSN, která nikdy nikomu nepomohla... Pominu toho prostě hodně.

Ale nikdy, nikdy a ještě jednou nikdy médiím nezapomenu ten hyenismus. Nikdy Mladé Frontě, Lidovým novinám, TV Nova (10 vteřinový záběr v hlavních zprávách!!!!), serverům Aktuálně.cz, g.cz, tn.cz a dalším šmejdům, hnusákům, úchylům a idiotům nezapomenu to, jak necenzurují fotografii mrtvého dítěte a použijí jej k vydírání. Proč? Proč využíváte smutného příběhu k prosazení jednostranného názoru a umlčení odpůrců? Celé dva roky tu působí Islámský stát, kolik jeho obětí jste bez cenzury ukázali, abyste se zeptali politiků a NATO, proč dávno neexistuje pozemní síla a co víc, proč NATO kouká s otevřenou pusou na to, jak jediní pozemní bojovníci, jednotky YPG, jsou partnerem NATO, Tureckem bombardováni? Vyfotíte si pak mrtvé ženy z YPG a budete žádat nápravu?

Když začala občanská válka na Ukrajině, proč jste nezveřejnili fotografii nějaké mrtvoly, abyste EU jasně řekli, že takhle ne? Protože vám krvavé reportáže vynesly větší kšeft? A když už tak obhajujete islám, kolik fotografií ukamenovaných znásilněných a podle islámského práva přesto odsouzených žen vyfotíte a ukážete světu? Nebo máte raději petrolej? Zamyslete se nad svými činnostmi.

Můžete si klidně říct, že když to zveřejní dvacet novin před vámi, pak už to přeci nemá cenu cenzurovat... Sakra má! Jak nám říkávaly mámy, když šéfredaktor BBC skočí z okna, šéfredaktor Mladé Fronty musí taky? Kolik vám je let? 

A víte, co je ještě horší? Já jsem přesvědčen, že jste o tom ani nepřemýšleli. Byla to pro vás vyděračská zbraň. Nový rukojmí, mrtvý, ale hodí se. Váš hyenismus a patologická touha po umlčení druhé strany z vás dělá nechutné sadisty, kteří si ego honí nad necenzurovanou fotografií mrtvého dítěte. Zamyslete se, kolik dětí v chudé části světa, kde žije 5 miliard lidí, zemře chvíli po narození, kolik dětí se narodí v tomto světě do neúplné rodiny, kolik z nich bychom si podle vás tedy měli vzít domů... 

O tom to ale není. Ty peníze na pomoc chudým Evropě dojdou, protože bude živit, mimo jiné, i muže - imigranty přímo na svém území. Děti, které umírají v mladém věku prakticky jen na "chudobu", vás vyfotit nenapadne? Zveřejnit, k tomu pár vykřičníků nebo poznámky, jak se "svět" ptá politiků, jestli něco změní a jak "svět" je šokován... To vy se snažíte ten svět šokovat a opravdový "svět" jste vy sami, kteří se za něj představíte a tvrdíte, že jej reprezentujete. Drtivá většina největších úchylů a debilů světa by však takový vyděračský krok jako vy neudělala! Proberte se! 

Autor: František Kubásek | pátek 4.9.2015 0:10 | karma článku: 43,22 | přečteno: 2674x
  • Další články autora

František Kubásek

Neexistuje v historii mocnější osoba. A existovat ani nebude....

Neprozradím to rovnou, postupem článku zkusím napovědět a po nějaké době už byste měli mít jasno v tom, o koho se jedná...

12.6.2015 v 6:00 | Karma: 32,36 | Přečteno: 1432x | Diskuse| Kultura

František Kubásek

Lživé číslo 525, které se brzy zvýší. Zapojte se s peticí

Celý český mediální proud vydal zprávu o kvótě pro uprchlíky, kterou navrhla EU. Buďme opatrní, než jim začneme věřit.

14.5.2015 v 23:10 | Karma: 37,96 | Přečteno: 1657x | Diskuse| Média

František Kubásek

Handy Mobil nebo Han Mobil? Podvodné praktiky prodejce mobilních telefonů

Představte si následující. Jste nakupující a sháníte nějaký výhodný telefon. Koukáte hlavně na poměr kvalita/cena, sledujete parametry. Pak si vyberete konkrétní model a hledáte, kde a za kolik. Jako amatér nevíte nic o tom, co je v Česku legální a přijatelné, nevíte o tom, že se tu prodávají telefony určené pro distribuci třeba někde úplně jinde. Jste začátečník, který jde hlavně po ceně. A to je ta největší chyba, zvláště pokud bydlíte v této zemi, kde se vám může stát přesně tohle:

27.4.2015 v 12:00 | Karma: 18,33 | Přečteno: 1077x | Diskuse| Občanské aktivity

František Kubásek

Vejce na kohokoliv, kdekoliv, kdykoliv, kamkoliv a beztrestně

17. listopadu loňského roku na Národní třídě promluvil Zeman k Sametové revoluci a při této příležitosti mu jeho odpůrci jako reakci na vulgarismy v rádiu naházeli desítky vajec a nějaké další jídlo. Trefili tím jej a možná pár dalších politiků, těsně minuli německého prezidenta. Radnice Prahy 2 neshledala ani přestupek.

24.4.2015 v 21:21 | Karma: 37,60 | Přečteno: 1263x | Diskuse| Média

František Kubásek

Focus.de o upozornění Židů na to, jak USA podporují islám

Velký německý Focus.de vydal zprávu o upozornění amerických Židů. Ti, mimo jiné, využívají reklamních ploch k tomu, aby vyjádřili svůj nesouhlas s tím, kam míří americké dolary podporující ostatní státy se špatnou politickou a sociální situací. Více než dvě třetiny těchto peněz totiž podle nich míří do islámských zemí. Podle organizace tím tak podporují genocidu Židů, kterou některé islámské země v oblastech vyvolávají a mnoho organizací páchá.

3.4.2015 v 10:00 | Karma: 28,13 | Přečteno: 1045x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof