Diskuse

Jste srabi! (?)

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ani nevím, proč nezasáhla žádná profi ochranka z nějakého krámu v tom nákupním centru, že by tam žádná nebyla? Jinak je to fakt složité, jasně, že někoho mlátit je děsivé, ovšem copak mohl někdo vědět, jestli oběť neposlala na násilníka třeba nějaké vymahače, či jestli mu nelítal za ženou atd. A příčinou toho, že nikdo nevolal poliše mohlo být prostě jen to, že při tolika lidech si každej řekl, že už muselo volat nejmíň deset lidí

1 0
možnosti
JK

Taky si netroufám odsoudit lidi, kteří prošli a (nějak) nepomohli. Pochopím rvačku v hospodě, ale agrese na nehybném člověku je prostě nepochopitelná a nepřípustná. Co mě napadlo při sledování videa: jestli takového magora potká na špatném místě ve špatnou dobu někdo z mé rodiny, přátel....a okolí bude netečné.

1 5
možnosti
JM

K té poslední větě. Vy víte co tomu předcházelo? Co když ten poškozený, já nevím, třeba někde vulgárně urážel někoho blízkého útočníka. Co když poškozený útočníka v minulosti okradl. Jistě těch možností je spoustu. Osobně mám zkušenost s cikánem, který napadl pěstmi bývalou přítelkyni, protože mu, považte tu drzost, nechtěla půjčit svého mobila, protože ho nikdy v životě neviděla. Nebudete tomu možná věřit, ale když jsem ho za měsíc potkal, dopadl úplně stejně, jako chlapík na tom videu a ani náhodou se za to nestydím.

4 1
možnosti
JK

Pokud patříte k lidem, kteří si svou agresi vybíjejí na ležícím člověku bez známky odporu, znamená to, že máte problém a Chlap se tak zbaběle prostě nechová. Že se nestydíte je potom pro vás normální. Moje teta ještě říkávala: silný jako býk a taky tak chytrý.

3 5
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2697x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof