Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Teď jde o to, hjestli pan prezident těm vymytým mozkům lehce nenahrál.

1 0
možnosti
Foto

Nejen lehce. Byl totiž zrovna na ,,podání". ;-D

0 0
možnosti
Foto

J72i85ř51í 86K68i90n18d18l

13. 11. 2014 14:41

Zemana do hrdel a statků budou hájit ti, co je volili a to z důvodu, že jsou stejní jako Zeman a z uvedeného důvodu jim jeho chování, oblékání připadá normální. Pak je to dost velká skupina lidí, kteří vidí, jako ostudu dělá prezident všude kam přijede, vadím jim, jeho láska k alkoholu, jeho styl vyjadřování a stydí se za takového prezidenta. Náš stát nemá na to, aby si sám volil hlavu státu. Pak to dopadne jak se Zemanem.

2 3
možnosti
Foto

Toliko o tom to je, pane Kindle.

V mocenském boji je cokoli dobré, co použít se dá. Primárním nástrojem je pak propaganda s cílem ovlivnit ,,lid“ a ,,jeho“ smýšlení.  Málokdy, pokud vůbec, se tak daří ,,většinově“. Pak nastupuje osvědčené rozděl, vytěž a panuj. Atˇse líbí, či nelíbí, všichni v této realitě žijeme. Dnes a denně.

Nedílnou součástí pak je i odstranění dalších ,,překážek“. Např. i prezidenta. Důvody se vždy najdou, popř. se i přispěje tím, že se vydávají zástupné ,,problémy“ za priority. Mnohdy úspěšně, neb ,,lid leckterý“ rád na to slyší. J.A.J.

Ostaní viz. můj příspěvek 14.36.

0 0
možnosti
Foto

R^ !Služební zákon pak byl ,,zmrven" především v PČR, ač rukou nerozdílnou i s opozicí:-/Soudný a přemýšlivý člověk pak by měl být schopen brát v úvahu všechny souvislosti, včetně toho, co je vydáváno za ,,hlavní" aby byly potlačeny skutečné důvody, proč a co JIM na M.Z.VADÍ, ČI PROČ SE JEJ AŽ BOJÍ. Mají proč.Nejspíše proto, že se ,,drobítko“ vymkl představám prakticky všech politických uskupení. Ano, mají proč se ho obávat. Své již převedl. Trochu si již partaje ,,vychutnal“. Dnešní opozici v podstatě spláchl, když se jim jejich vláda rozsypala. Jejich chytračení nejen prohlédl, ale i předpokládal. A vyřešil tak, že ke změnám došlo. Totéž se mu podařilo i při intrikování ve frakcích jedné ze současných vládních stran. Pochopitelně, že nikdo z tehdy poražených na to nezapomíná. Nadále se snaží o vše, co by jim umožnilo vrátit se na ,,výsluní“. Včetně poraženého protikandidáta na prezidentskou funkci.!

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof