Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P24e35t80r 13K81a83p39l36a33n

17. 8. 2014 12:44

Musím se přiznat k tomu, že nesnáším Diensbiera stejně jako islamisty. Cikáni mi nevadí.

0 0
možnosti
Foto

I24v87o 21C42i65l71i61c26h

9. 8. 2014 15:59

Nesplňuji pouze bod 5 ;-)

0 0
možnosti

Ještě bych dodal - kupujete si a nosíte oblečení jisté značky.

0 0
možnosti

R^ Dobré, není toho mnoho, co dodat.

P.S. Test - jsem rasista.

2 0
možnosti

I bez testu vím že jsem rasista. Nechci sice z naší země vyhánět kohokoli, pouze požaduji aby se chovali podle našich zvyklostí. A pokud se jim to nelíbí tak se jistě rádi vrátí domů.My také, když jsme v některé zemi na návštěvě( třeba na dovolené) se musíme chovat podle jejich zvyklostí, jinak by nás čekaly sankce( a v mnoha zemích by mohlo jít i o život)

3 0
možnosti

Uvedu podobný případ. Asi desetkrát jsem uslyšel větu typu: "Kdyby se faráři mohli ženit, neměla by církev problémy s tím, že zneužívají děti." Vždy jsem odpověděl: "To by moc nepomohlo, v naprosté většině šlo o zneužití chlapců kněžími-homosexuály." Pro ty argumentující to byla novinka. Novináři jednu informaci považují za důležitou, druhou ne. Dokonce byl nedávno u nás případ zneužití chlapce bývalým knězem, který už úřad několik let nevykonával. I v tomto případě považovali novináři za nutné sdělit, že šlo o kněze.

2 0
možnosti

dost dobré...R^ a s testem jsem dopadl stejně jako kolega Petr Keisler...ale na rozdíl od něj...omlouvám se Petře...se za to nestydím...mám hlavu hrdě vztyčenou...jenom u toho Diesbiera mě málem chytil infarkt...máte karmu...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

6 0
možnosti

Udělal jsem si Váš test a zcela jsem propadl... asi jsem rasista tělem i duší a proto bych se měl asi za sebe stydět a po venku chodit kanálama...

Jinak za mne karmaR^

5 0
možnosti
Foto

Napsal jste to moc pěkněR^

7 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof