Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém SPARu, jak jsem jej zaregistroval skrze příbuzné, co v něm pracovali, byl v centrále. Na úrovni hypermarketu to jde, od vedoucích úseků, přes vedoucí dne až po ředitele hypermarketu tam jsou lidi schopní a znalí své práce. Ale co dělala centrála, to byly orgie nekomeptentnosti bůhví kde posbíraných nabubřenců. Zřejmě tam měli casting místo výběrových řízení. FieldForce bylo také slušné svinstvo, jak pro firmu, tak zjeména pro pracovníky.

0 0
možnosti
JF

J19a66n 47F64r14o79l12í25k

2. 8. 2014 14:44

Pokud autor absolvoval obchodní akademii s maturitou mohl by pochopit, že úbytek konkurence na trhu není nic pozitivního.

0 0
možnosti
RJ

Já jsem s úrovní v našem Albertu celkem spokojený. Ovšem je to dané tím, že v blízkosti je prodejna Lidlu i Billa, takže všichni tři se musí náramně snažit...

0 0
možnosti
KV

Podle myh zkusenosti je Albert drazdi nez Billa. Do Albertu chodim jen na akce a pro pecivo. Jinak staci i COOP

0 0
možnosti
JR

J60a27n 63R10á64ž

2. 8. 2014 13:50

Celkem souhlas. Pro denní nákup je Albert v naší "střediskové obci" velmi dobrá volba......az na masné výrobky. Do Lídla chodím nakupovat "špeky", když mají své krajinné týdny. A tak mohu koupit kvalitní, sice pro někoho drahé, ale netradiční (pro nás) potraviny, které jinak nabízejí specializované prodejny v krajských městech.

 A vůbec: Lídl má chytrou cenovou politiku. Dostanete tam piliny s lecitinem a sojou vydávané za šunku za pár šupů , ale i vzduchem sušenou španělskou nebo italskou šunku nejvyšší kvality za 400-500Kč/kg. A kupující si vybere. To je fajn! Do Penny po špatných zkušenostech nechodím!

P.S. Pro maso chodíme k místnímu řezníkovi, kde když chci sekanou tak ukážu ze kterého kusu ji chci pomlít a když chci něco na gril,tak si řeknu jak silné chci plátky a podle druhu masa i jak krájené. A hlavně: Vše se děje přede mnou a tak mohu sledovat šikovného řezníka při práci. A jejich klobásy nebo uzený bůček vonící čerstvostí udírny....jedna báseň! Domácí řezník, to je něco, co mi vždy potvrdí, ze stěhování z velkoměsta na venkov byla dobrá volba!

1 0
možnosti
PK

Dost často se zastavím a i něco koupím v Albertech (Anděl, Řepy Slánská, Blatiny). Pulty s uzeninou a sýry - podstatně horší. Zelenina a ovoce - podstatně horší. Vína - podstatně horší. Měl slušné např. dopékané máslové croissanty, ale změnila se firma resp. receptura - už nekupuji. Základní rohlíky 1,50 - jak kdy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2697x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof