Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Elektronická cigareta je něco jako nealkoholické pivo. Prostě jen náhražka, není to ono. Ani přestat s kouřením neznamená automaticky zbohatnout, většinou ty peníze v rozpočtu nezbývají a vyhodí se za něco jiného. Snad jen to zdraví - ale ani tak vám nikdo nezaručí, že jako nekuřák tu budete o dvacet let déle.

1 0
možnosti
Foto

I15v69o 85C59i60l54i45c61h

24. 7. 2014 7:56

Zkusil jsem různé příchuti náplní a jediná, která mi vyhovovala byla mátová. Ta mi to kupodivu dokázala nahradit plně. Naopak nejhorší zkušenost jsem měl s tabákovými příchutěmi, po těch jsem měl na cigáro ještě větší chuť než před tím.

0 0
možnosti
MP

Také nějaký rok nekouřím. mám o dva tisíce víc peněz. Víc mohu utrácet a víc si mohu užívat života. Lépe se dýchá a žádné starosti s tím, mám-li dost cigaret, nebo musím koupit. Jsem mnohem svobodnější, protože jsem byl otrok cigarety. Připravuji blog, jak jsem skončil s kouřením.

1 0
možnosti
JC

Ná já bych řekl, že když už nekouřím, manželka má víc peněz. Já to jaxi nepoznám.

1 0
možnosti
JC

Já jsem po 31 letech kuřáctví přestal kouřit kvůli Špidlovi. Měl jsem na něj ukrutný vztek. Blábolil, že zdroje jsou, a zvedl daň z tabáku, aby mohl zvýšit sociální dávky sociálně nepřizpůsobivým.

Přestože byla ekonomická prosperita, on rozšpidlal, co se dalo, a stát zadlužil.

Jednou mi už nasr... tak, že jsem s kouřením ze dne na den přestal.

Prvních pět let bylo dost náročných. Po sedmém roce abstinence jsem se zklidnil a teď už mi to ani nepřijde a můžu klidně chodit do hospody, aniž bych cítil pokušení.

0 0
možnosti
MO

nekouřím cca 4 měsíce a také díky někomu, protože jsem se vsadil, takže to opravdu takhle zřejmně funguje..... nicméně, co se týká úspory, tak jsem neušetřil oproti předchozímu stavu nic :) peníze šly na jiné aktivity

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2697x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof