Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kovac10

6. 11. 2011 13:51
FB je fajn

původní myšlenka je hlavně socializace s lidma, který jsem třeba pět let neviděl, sdílení fotek (pokud chcete) a organizace událostí, které se mají konat. Za to, že to někdo zneužívá a píše tam, kolikrát denně chodí na záchod, co má právě na jídlo a nebo si stěžuje, jak život stojí za víte co, už FB nemůže. To je hloupostí a chybou uživatelů. Facebook není zlej, to jen lidi v něm

1 0
možnosti

Christopher2011

6. 11. 2011 13:07
FB - dobrý sluha, špatný pán

Tak by se daly shrnout vaše myšlenky. Zatím služeb FB nevyužívám, nejsem ale klasicky odpůrce FB a ptám se, ztrácím tím něco skutečně významného? Jinak s přáteli se setkávám raději osobně a nezbytnou komunikaci stále řeším telefonem případně emailem.

0 0
možnosti

Alfie

6. 11. 2011 12:47
Karma!

Konečně rozumný názor na FB - je to jen nástroj, ovšem velmi silný a používat jej musíme přiměřeně a se zdravým úsudkem. A též s přístupem: "jestliže nechápu, co a proč to po mně chce, nebude to pro mne asi nic dobrého = odmítnu to"!. Což se vztahuje zejména na různé žádosti o zpřístupnění údajů z profilu s příslibem speciálních bonusů nebo čistě jen proto, že "všichni mí přátelé už to udělali".

Facebok je oproti běžným diskuzním serverům jako motorová pila proti kapesnímu nožíku. A při zacházení s motorovkou si taky dáváme setsakra pozor, co děláme. Což ovšem neznamená, že šmahem zamítneme její jakékoli použití, protože je nebezpečná :-)

1 0
možnosti

Camino.

6. 11. 2011 17:04
Re: Karma!

Jsou i hlasy, ze k "arabskemu jaru" doslo take diky Wikileaks: http://www.clubmadrid.org/2011conference/?tag=arab-spring, dokonce, ze pristi by mohl byt Vietnam:-) Pokud FB pouzivaji lide, jako zdejsi Hrebenar, ktery pise, jak mu pracuje zazivaci traktRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof