Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J20o84s74e32f 81P11o78t21r

30. 7. 2014 0:21

Myslím, že máte pravdu a že něco podobného Evropu čeká.

Nesouhlasím s vámi jedině s těmi ateisty . I dneska byste ateisty na prstech spočítal, většina lidí je věřících. Udělejte si průzkum a budete překvapen - horoskopy, převtělování, mimozemšťené, hinduismus, budhismus, magie, čínská medicina, černá kočka přes cestu, vy\mývání čaker, reiki ... celý jeden teleizní program se věnuje hádání z karet, vymývání čaker, řešení osudu z čmáranic.....

Vyplývají z tomo dva závěry :

Věda jako formativní síla lidského vědomí naprosto zklamala. Do lidí se vtlouká ve školách jen a pouze vědecký přístup k živtu, člověk věří a žije podle něčeho úplně jiného.

Český národ po sametové revoluci vstupoval na dejinné jeviště jako nepopsaný list papíru, tvrdou diktaturou zbaven každého náboženství a v panelácích, kde nehrozí blesk a hrom, bez nemocí a s plnými mísami masa nezůstal ateistickým, nýbrž si k své existenci vybral vyše uvedené duchovní entity.

Těď by měl přijít Karel Marx a ostaní filosofové a na základě empirické zkušenosti z českého národa, tvořit své falešné teorie o vzniku náboženství.

0 0
možnosti
VL

Jak se tak na Vás dívám, tak Vás z toho, co bude za 86 let hlava bolet nejspíš už taky nebude.

A to jako račte myslet, že výplata by byla 100 000,- EUR měsíčně a bochník chleba by byl za 6 až 7 EUR a tak by to bylo poměrně se vším? To by za trochu bolesti hlavy možná i stalo.

0 0
možnosti
JL

Vaši představu budoucnosti určuje váš strach, ten tvoří koncept budoucnosti. Jenomže vše se vyvíjí a vývoj bývá nepředvídatelný. Nabízí alternativní variantu budoucnosti lidstva: V roce 2100 - Během 80 let došlo k dílčímu vyhynutí lidstva na různé epidemie a v důsledku válek o zdroje a teritorium v důsledku přemnožení lidstva na některých kontinentech. Nebo došlo ke globální jaderné válce, kterou přežila jen část Evropy bez větších škod - existuje radioaktivní oblast typu Černobyl na polovině území Evropy, ve zbytcích se vytvořily malé státečky, které se zuby nehty brání náporu imigrantů z Afriky nebo z Číny. Muslimové v přilehlých oblastech Evropy byli zdecimováni během atomového konfliktu mezi Íránem a Izraelem a po vyčerpání zásob nafty ekonomicky zcela zchudli a žijí v bídě. Přežili jen ti ve vzdálené Asii. Drony mají jen v Americe, kde vládne do sebe uzavřená bílá fašistická totalita, která se obrnila proti náporu imigrantů odevšud ostnatými dráty s kulometnými hnízdy. Jižní Amerika vykácela celou Amazonii, ale karnevaly v Riu pořád frčí. Čína zabrala po dohodě s Ruskem Sibiř a za to mu poskytla ochranu své 100milionové armády a levnou pracovní sílu, takže bohatí Rusové se mají nadále dobře ve svých pevnostech a chudí Rusové špatně, jako se měli vždycky. Nadále se klanějí Stalinovi...

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof