Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Jsme malý stát a nemůžeme  si dovolit tady brát kohokoliv..

Jestli nám tady eu pošle imigranty z Itálie ,Špaňelska tak to bude masakr..

jak by nám nestačili Vietnamci!!Média se taky nehrnou aby psali jak tady vypadá

to jejich podnikání(drogy,neplacení daní,čachry se cly...)

2 0
možnosti
OG

O47n51d48r93a 31G25l64a21c

31. 8. 2014 12:27

Pár připomínek: První chybu máte v titulku, kde píšete, že na islámu vám vadí, že média neinformují správně. Jenže česká média nejsou islám, takže to není problém islámu, nýbrž českých médií. Stejně tak bych neměl napsat, že se mi na vás nelíbí, že moje sousedka o vás nemluví pravdu.

Zbytek už je jen pravopis - náboženství mají malá písmena (křesťanství, islám), taktéž věřící (křesťan, muslim, žid). Slovo Žid znamená příslušník národa, slovo Muslim označuje většinou příslušníka národa bosenských muslimů (Bosňak).

V celku s vámi ovšem souhlasím, dokonce bych i odsuzoval označování odpůrců islámu jako islamofobů nebo xenofobů.

2 0
možnosti
FK

Na tuto chybu jsem byl už upozorněn, ale přiznám, že bohužel nemám tolik času to vše na těch článcích opravit, takže už jen automaticky používám velká, sice to může vypadat z Vašeho pohledu divně, ale kdybych v jednom článku měl velké a v dalším malé, cítil bych se jako nerozhodný. Teď jsem sice napsal tohle chybně, ale jistě;-D

Děkuji za připomínku k nadpisu, ale "co se mi na Islámu příčí" je název celého "cyklu článků". Sjednotil jsem je tímto společným nadpisem, aby si čtenář třeba pátého článku všiml, že navazuje na 4 předchozí a na něj navazuje třeba ještě jeden následující. 

Jinak děkuji za připomínky:-)

0 0
možnosti
JR

J44a51n 70R88á50ž

31. 8. 2014 12:11

Podřezaný krk amerického fotografa už probouzí Američany z bohorovného "nadhledu" nad faktem, že mají proislámského prezidenta, jehož administrativa relativizuje i události 11.září. a začali se proti proislámské propagandě Bílého domu bouřit.

Evropané se probudí z multikulturniho snu a konečně nakopou zadek "sluníčkovým multikulturalistům" teprve až vyletí do vzduchu pařížské a londýnské Metro, popřípadě navrátilci z bojů za islámský chalifát, začnou podřezávat krky dětem nejenom v Oslu,či Stockholmu, ale i v Bruselu nebo Berlíně. Pak Evropanům konečně dojde, že mezi hodným a zlým Muslimem je stejný rozdíl jako mezi hodným a zlým komunistou. (Zlý už vraždí a hodný čeká na příležitost)

10 0
možnosti
PP

"Blesk.cz umí použít správné výrazy a zveřejňují snímky a videa, které si dovolí uvést na servery málokdo."

:,(

2 0
možnosti