Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^Myslím si, že kdyby Mohamed žil, tak by se současnými agresivními praktikami nesouhlasil. Pokud odhlédnu od zahraničí, je v ČR základní problém; nevymahatelnost práva. Děje se tak i v jiných oblastech, ale o muslimech to platí dvojnásob. Již dnes by měli být stíháni všichni přednášející modlitebnách, kteří vyzývají k nenávisti, násilí a k neuznávání státu jako právní instituce; o rodinném právu a právech dětí ani nemluvě.

A to jsme jen na začátku, islámské organizace má jen předběžnou registraci. Všem stejně dle dikce zákona musí platit bez výjimky.

1 0
možnosti
KD

.....není božstva kromě Boha.... Tak, jak je pro Boha v němčině slůvko Gott, tak je v arabštině Allah.

1 2
možnosti
MP

Neměl byste proti sobě poštvávat ombudsmanku a Dienstbiera. Oni to nemají rádi.;-D

3 0
možnosti
JT

Ja bych se o nas tak nebal. Kdyz pujde do tuheho, umime se velmi urputne a ucinne branit.

1 1
možnosti
PV

to jo... na tohle já taky spoléhám... akorát pak bude více obětí...  i na naší straně... dostatečná prevence bývá vždy nejlepším řešením :-/

7 0
možnosti
MP

Vážený autore, dávám Vám bezezbytku za pravdu a karmu. To, o čem tu píšete, i já považuji za největší hrozbu pro budoucnost naší země. Je k uzoufání, že přes veškeré takto zjevné indicie evropská i naše politická reprezentace stále jede na vlně tzv. multikulturalismu a je velice opatrná, aby se muslimů náhodou nějak nedotkla. Velmi mi to připomíná nesmrtelný román Karla Čapka-Válka s mloky. Jsem přesvědčen, že právě on by dnes znovu velmi burcoval proti tomuto nebezpečí pro naši kulturu a civilizaci.

15 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof