Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Co se mi na Islámu příčí: Chalífát, 4. Říše

Šáría, Džihád, Chlífát, Halal.... A všechny ty lži i na českých propagačních stránkách. V poslední době jsem strávil hodně času tím, že jsem zkoumal Islám a Muslimy. Jejich zvyky, chování, právo, jejich fanatičnost, chování v Evropě.... A děsím se zítřka. Zítřka, kdy někde v českém zapadákově proběhne setnutí hlavy nahrané na video. Děsím se doby, kdy budu potkávat děsivé zahalené lidi na každém kroku. Nejraději bych napsal "vadí mi vše," ale musím rozebrat každou část Islámu a islamismu našeho světa, naší země, Evropy... každou formu Islámu, která mi přijde naprosto nepřijatelná a kritizovat každého, kdo jej slepě podporuje.

Vláda Chalífy, Ummy, muslimské obce. Prvním Chalífem byl v roce 632 Abú Bakr. Technicky vzato byl pojem používán jako shrnutí všech území ovládaných Muslimy. Chalífát je označení pro území ovládané tímto náboženstvím. Vznikne zde správa pod právem Šáría. Bez ohledu na to, kdo jste, máte povinnost se jím řídit nebo zemřít jako zvíře. Bez nadhledu, bez obrazu, Muslimové, kteří někde vyhlásí Chalífát, odstraňují všechno a všechny přebytečné bez zaváhání. A není to tak úplně ani vojenský výraz.

Chalífát neznamená vítězné dobytí nějaké lokace. Znamená to přímo zabrání, přivlastnění, krádež. Postupem času se tento pojem stává nástrojem pro vyhlášení války okolním územím a pro výhružky obyvatelstvu v souvislosti s loajalitou. Čerstvé Chalífáty byly vyhlášeny v Africe a Asii. Hnutí, kterému neřeknu "radikální", protože je prostě pouze "čiste muslimské" a reprezentuje Muslimskou veřejnost, takto zabralo část Sýrie a Iráku. Dost podstatnou. Velkou. Další typicky muslimské hnutí Boko Haram tímto způsobem obsadilo část Nigérie. 

U Nigérie zůstaňme. Je-li totiž na světě uskupení, které vraždí po desítkách, stovkách a tisících bez pozornosti veřejnosti tomu přiměřené, je to právě Boko Haram v Nigérii. Zde jsou útoky Islamistů nejkrvavější, zde jsou nejefektivnější, zde jsou nejvíce hrůzostrašné. Zde jsou Islamisté ve "jménu svého boha Aláha" vyvraždit rodiny s dětmi a novorozenci. Jsou schopni jim řezat hlavy, jsou schopni uplatňovat právo Šáría na ty nejmenší a bez milosti je podřezat na způsob Halal porážky. Převážně však střílejí. Střílejí do všeho, co se hýbe. 

Nigérie z mého pohledu reprezentuje to, co nás může čekat. Možná za třicet let, možná za padesát. Možná také dřív. Je to ten nejhorší scénář zběsilých projížděk teréních vozidel ozbrojených samopaly střílejícími v úhlu 360 stupňů. A to jen proto, že místní odmítají podléhat Šáríe. To je skutečnost, rok 2014. To je realita. Žádní váleční zajatci. To totiž není válka, ale likvidace. Představte si, kdyby přišli sem. Bude jich mnoho. Přidjou sem a vyhlásí Chalífát. Vyhlásí právo Šáría. vyhlásí kastraci žen. Zabijí nepodřízené, vraždy nahrají na video s výhružkami ještě neobsazeným územím. Nemyslím tím přímo naší zemi, myslím tím Evropu. 

Je totiž otázka času, kdy se britští Muslimové sjednotí a ve jménu Aláha přeberou takto nadvládu nad některým tamním regionem. Řeknou "vyhlašujeme Chalífát. Tohle je Aláhova země a teď patří nám". V tu chvíli už ale bude téměř pozdě, protože bude už jeden region společně s jeho obyvateli ztracen a přibývat budou další. Rychleji a rychleji. Francie, Norsko, Švédsko, tam všude je nyní dost Muslimů na to, aby někde mohli vyhlásit Chalífát a bránit ho minimálně nějakou dobu, po kterou povraždí tamní obyvatelstvo. 

A stejně jako Hitlerova 3. Říše, Chalífát je zatím podle veřejných médií neškodnou formou, terá je příliš daleko od Evropy. Jenže kdy si všichni uvědomí, že 4. říše vzrůstá rychle, že vzrůstá rychleji, než kdokoliv očekával a že i plozením mnoha potomků si upevňují pozice v evropských zemích? Kdy si uvědomí, že mít nejoblíbenějším jménem "Mohamed" je přeci jen náznak toho, že už je muslimská kapacita v Evropě vyčerpána? A není už na několik evropských zemí pozdě? 

Nemůžeme odsuzovat sami sebe za rasismus jen proto, že máme strach z takových lidí. Ti se mimochodem vůbec lidsky nechovají a nikdy jim to nerozmluvíte. Oni si totiž myslí, že dělají správnou věc. A nikdy je nebude zajímat názor národa, do kterého migrují. Myslíte, že se přízpůsobí? Svůj názor vám zprostředkuji rád, v dalším článku. Hezký den a přemýšlejte.

Autor: František Kubásek | pátek 29.8.2014 11:45 | karma článku: 27,00 | přečteno: 911x
  • Další články autora

František Kubásek

Programový ředitel Helsinského výboru je xenofob!

Programový ředitel Helsinského výboru reaguje na nepokoje, které například v Maďarsku způsobují veliké bezpečnostní potíže.

1.7.2015 v 11:20 | Karma: 38,78 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Kultura

František Kubásek

Neexistuje v historii mocnější osoba. A existovat ani nebude....

Neprozradím to rovnou, postupem článku zkusím napovědět a po nějaké době už byste měli mít jasno v tom, o koho se jedná...

12.6.2015 v 6:00 | Karma: 32,36 | Přečteno: 1432x | Diskuse| Kultura

František Kubásek

Lživé číslo 525, které se brzy zvýší. Zapojte se s peticí

Celý český mediální proud vydal zprávu o kvótě pro uprchlíky, kterou navrhla EU. Buďme opatrní, než jim začneme věřit.

14.5.2015 v 23:10 | Karma: 37,96 | Přečteno: 1657x | Diskuse| Média

František Kubásek

Handy Mobil nebo Han Mobil? Podvodné praktiky prodejce mobilních telefonů

Představte si následující. Jste nakupující a sháníte nějaký výhodný telefon. Koukáte hlavně na poměr kvalita/cena, sledujete parametry. Pak si vyberete konkrétní model a hledáte, kde a za kolik. Jako amatér nevíte nic o tom, co je v Česku legální a přijatelné, nevíte o tom, že se tu prodávají telefony určené pro distribuci třeba někde úplně jinde. Jste začátečník, který jde hlavně po ceně. A to je ta největší chyba, zvláště pokud bydlíte v této zemi, kde se vám může stát přesně tohle:

27.4.2015 v 12:00 | Karma: 18,33 | Přečteno: 1077x | Diskuse| Občanské aktivity

František Kubásek

Vejce na kohokoliv, kdekoliv, kdykoliv, kamkoliv a beztrestně

17. listopadu loňského roku na Národní třídě promluvil Zeman k Sametové revoluci a při této příležitosti mu jeho odpůrci jako reakci na vulgarismy v rádiu naházeli desítky vajec a nějaké další jídlo. Trefili tím jej a možná pár dalších politiků, těsně minuli německého prezidenta. Radnice Prahy 2 neshledala ani přestupek.

24.4.2015 v 21:21 | Karma: 37,60 | Přečteno: 1263x | Diskuse| Média
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof