Varuji vás před zdravotnickým zařízením ISCARE

Neriskujte zbytečně své zdraví tam, kde se za příjemným prostředím skrývá absence dostatečného zázemí, profesionality a sebereflexe.

Varuji vás před využitím služeb soukromého zdravotnického zařízení ISCARE. Z mého pohledu se jedná o zařízení, kde je vydělávání peněz nadřazeno kvalitě poskytované péče.  ISCARE v mém případě nebyl schopen řešit situaci při vážné pooperační komplikaci a nebyl ani schopen zajistit přesun na zdravotnické zařízení vyššího typu. Situaci jsem v akutním stavu musel řešit samostatně. Následně jsem požádal ředitele ISCARE o vysvětlení.  Vysvětlení mně podáno nebylo. Bylo mně však sděleno, že jsem si pooperační komplikace způsobil sám.  Dodnes nechápu jak. V krátkosti: operace tříselné kýly a dva dny hospitalizace v ISCARE. Následovalo 6 týdnů hospitalizace ve státním zařízení a další operace. Celkově 8 týdnů pracovní neschopnosti a přetrvávající zdravotní obtíže.

Komplikace se pochopitelně přihodit může, ale následná péče musí být samozřejmostí. Neochota ředitele ISCARE přijmout jakoukoliv zpětnou vazbu pro mne byla více než překvapivá.

Autor: Tomáš Kubálek | pondělí 2.5.2016 16:28 | karma článku: 23,89 | přečteno: 1948x