Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IPIP

Ignác Pospíšil

6. 12. 2010 8:19
Fuj...

Když už chcete demonstrovat svůj amorální přístup k životu, alespoň nelžete... I když, na druhé straně, ta lež k tomu nejspíš patří, takže bych asi chtěl moc, že...

0 0
možnosti
LG

Lady Gwendolyn

5. 12. 2010 21:05
Zajimave pojato...debata jako vzdy stejna

Vedeli dopredu, co je ceka, presto to chteli. Ted ze sebe delaji hrdiny. Nevim.  Kolem sebe jsem videla hodne pripadu, kdy zdravi sourozenci zarlili nebo byli ochuzeni o cast detstvi na ukor toho nemocneho. Dobrovolne privedu na svet velmi nemocne dite a pak zadam podporu a aby to stat financoval? ted nemyslim konkretni lidi, ale vseobecne. Ja se priznam, ja bych do toho nesla.

Jasne, nikdo nevi, jak se Julianka citi, ale jaky ma zivot? Krmena sondou, vecne doma  a rodice dobre vedi, ze nebude zit moc dlouho. S kazdou svickou na narozeninovem dorte roste ta pravdepodobnost, ze tento rok bude posledni. A loucit se s nenarozenym ditetem je lehci nez s ditetem, ktere jste laskali, zivili, mazlili se s nim, i kdyz vam plno nemohlo projevit city  a nemohlo s vami mluvit. Jake je to pro sourozence? Ja teda pani jako hrdinku  nevnimam.

0 0
možnosti
K

Kimmy

5. 12. 2010 21:40
Re: Zajimave pojato...debata jako vzdy stejna

nikdo po vas nechce, abyste videla pani jako hrdinku - jen abyste respektovala jeji volbu

je mnoho lidi, kteri se narodili jako naprosto zdrava miminka a zatezuji system mnohem vic, nez Julianka

mluvit lidem do toho, jestli se deti narodi nebo ne, je proste diktarura - at uz politicka jako v Cine nebo schovana za zasterku mediciny, jako je to v CR. Je opravdu smutne, jak jsou tady lidi zblbli, ze nedokazou pochopit touhu rodicu privest na svet dite navzdory tomu, ze je velmi vazne postizene - a jeste smutnejsi je, ze lide odmitaji respektovat zakladni pravo zeny nenechat si ukoncit tehotenstvi

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

5. 12. 2010 20:07
Zdaleka ne

všechna postižení prenatální testy odhalí. Na ty narozené děti už vám ale, pane Evžene Kubo, kyreta stačit nebude. Na ty už budete muset jiným osvědčeným způsobem, třeba cyklonem B nebo parabelou do týla.

0 0
možnosti
JN

log-out

5. 12. 2010 16:44
...

Než zčnete s odpuštěním blbě rýmovat, zjištěte si fakta. Juliánka se smějě - a poměrně dosti často, pravděpodobně daleko častěji než spousta jiných zdravých dětí.

0 0
možnosti
B

bbybonek

5. 12. 2010 16:45
Re: ...

to retardovaní prostě dělají

0 0
možnosti
H

hanah7

5. 12. 2010 15:59
Úsporně, ale výstižně

R^ Ano, holčičky se nikdo neptal....Už před časem jsem kamsi do diskuze napsala, že mi to připadá paradoxně jako sobecké rozhodnutí a svým způsobem i maličko zbabělé.  Ale  neodsuzuji, jen konstatuji. A samozřejmě porovnávám s tím, jak bych se rozhodla já a jak by to bylo těžké.:-(

0 0
možnosti
K

Kimmy

5. 12. 2010 15:56
to snad nemyslite vazne!!!!

to ma pravo narodit se jen zcela zdrave dite? Co vy vite o tom, co to dite citi? Jak se vubec opovazujete soudit situaci, o ktere nemate ani poneti????

Naucte se respektovat volbu ostatnich!! A meli by se to naucit i lekari!!! Nebo by se vam taky mohlo stat, ze nekdo dojde k zaveru, ze ani vas zivot uz neprinasi dostatecny prospech spolecnosti!

0 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Architekt a glosátor

Seznam rubrik