Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Řečkany

16. 4. 2012 20:06
Nevěřím v dnešní českou spravedlnost

:-(:-(:-(!!

0 0
možnosti
H

Hug0

16. 4. 2012 15:12
hmmm..

- za distribuci tvrdych drog je v CR take podminka. az tak na potreti, je dostributor uveznen na cca rok - t.z. za par mesicu je doma. to vidim jako stokrat vetsi problem tohoto statu ...

- za nabizeni uplatku by nemel byt zadny trest. proc by taky mel byt. nemoralni a tudiz trestne by melo byt pouze uplatek prijmout. at si kazdy nabizi co chce. podomni prodejce, take neustale neco nabizi a automaticky to neznamena. ze to musim prijmout.

- poskytnuti uplatku je v CR trestne z jednoho jedineho duvodu. aby nebyli svedci uplaceni / korupce. pokud kriminalizuji obe strany, tak nemam nikoho, kdo se bude chtit dobrovolne priznat. kdyz to prezenu, tak pokud budu kriminalizovat utocnika i obet znasilneni - kolik se jich asi do roka bude vysetrovat?? kolik obeti se prihlasi na policii??

uz Vam svitlo?? kriminalizovat puvodce uplatku = prosperita korupce!!

use your brain

0 0
možnosti
VH

Stará kára

15. 4. 2012 23:45
Ti, kdo netuší, co je zákon, jsou iritováni

Jen trochu obeznámení ví, že za uplácení (jednotlivcem) je maximální sazba dva roky. Dále je jim známo, že v případě uložení trestu za skutek který má sazbu nižší než 3 roky lze uložit "podmíněný odklad trestu".  Stejně tak víme, že u prvotrestaných se odklad použije prakticky vždy.

   Takže: čím jste prosím iritován? Že nevyšel váš návrh 10 let v hladomorně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Architekt a glosátor

Seznam rubrik