Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Copak výzva je to pěkná problém je že prezident si pošuků kteří ho denně odvolávají nevšímá jinak by muse skončit v blázinci.

0 0
možnosti
JC

Od kdy Vy jste socdemák/sobotkovec?

0 0
možnosti
Foto

to je humorné. karma !

0 0
možnosti
Foto

Jasně! Za všechno může Zeman. Jak je dobré znáti viníka. Stejně tak jako je dobré bydlo býti bidelníkem. Nakonec i blahoslavení duchem chudí, nebotˇi jejich jest království ,,nettové". A jinak, kdo má právo soudit? Asi pouze ten, kdo ví a zná. Ten také chápe a rozumí. Osobně o takovém  člověku nevím. Třeba někde je. Jeden takovej prej už tu byl. Ale ukřižovali ho za to. A to i on si dovolil zapochybovat!

P.S.: Nekopu za ,,Velkého Progno", ani za ,,knížete Chrnimíra".  Jen mi vadí příliš černobílé vidění, jeho předkládání, vnucování, chování i manipulace. Ergo si na tom ,,honit triko", body, ,,popularitu".  Jojo, hlavně s proudem, že, Jenda věc je ,,nadsázka",či humor, jiná je kdo, co, proč a v čím zájmu. Nejsem snílek, vím, že to nikoho nezmění, ale i já využívám svého práva, se vyjádřit. Atˇse komu líbí, nebo nelíbí. Jinak hlavně to zdraví, duševní nevyjímaje.Furt se de:-)

0 0
možnosti