Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Řečkany

24. 10. 2011 19:40
Jsme za hotentoty?

:-):-):-)

0 0
možnosti
C

certik_bertik

18. 10. 2011 0:37
já se

domnívím že tohle tak není. Když nějaký politik umí řeči a baví se s ostatními, tak si o něm ti z ostatních zemí řeknou, to je nějakej chudák z Vidlákova že ani nemá na překladatele. Jak jinak má být někdo za pořádného papaláše, když by kolem sebe neměl fůru podržtašků?

0 0
možnosti
AJ

astrudina

17. 10. 2011 20:34
Když nechtěl a určitá skupina v roce 2002, aby byl Kužvart

prvním eurokomisařem (jen na 6 měsíců!), tak mu pěkně v Bruselu namydlili schody, vynesli z jeho první, oťukávací tiskovky, že řekl dvakrát za sebou "I am very optimistic" a to kolovalo po ČR jako ukázka toho, jak je neschopný a jak neumí anglicky...

Přitom on uměl anglicky slušně, mluvil spatra při rozhovorech, projevy četl - ale kterému ministrovi nepřipraví podřízení projev, že?

Tak byl komisařem Špidla - tam nevadilo, že neuměl anglicky VŮBEC! On uměl jen trochu francouzsky, no to možná v Bruselu na ulici nebylo na škodu, ale v Komisi? Takže musel mít čtyři roky na vše tlumočníky a za to bere statisícový důchod! Děkujeme, soudruzi!

A že dnešní ministři neumějí ani kváknout - to nikomu zřejmě nevadí, kdežto s Kužvartem to šlo jako nějaký cejch.

Nejde teď o partaje, píšu jen, jak dokážou určité skupiny za pomocí médií někoo odrovnat za jeden malý úlet, zatímco u jiných jim nevadí, že řeč neznají vůbec a ani se jí nejsou s to doučit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Architekt a glosátor

Seznam rubrik