Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Pane autore! Žádný z diskutérů Vás nepochválil, já Vás nepochválím též ! Váš pohled na svět kolem sebe je vskutku unikátní! Vyžijete blaženě ve své skořápce důchodce s pravidelným příjmem, žádné existenční starosti nemáte. Já také ne, ale přesto to vidím úplně jinak. V době mého narození byl otec na nucených pracích v Německu. KOpali tam zákopy pro německé vojáky. Za stravu a špatné ubytování- To co vymyslel psychopat Drábek, je přece normální otročina. Ti kteří by tam měli být sedí doma a lidé, kteří se snaží práci sehnat, tam lítají s barevnými vestami, které do jisté míry symbolizují válečné označení kasty lidí, které tehdejší režim likvidoval. Navíc každý ze své mzdy platí jakési procento na dávky v nezaměstnanosti. Čili se proti tomu pojišťuje! To Drábek nebere na vědomí. Živě si Vás dovedu představit, jak při Vašem vzdělání uklízíte hovínka a jste při tom navýsost spokojen.

2 0
možnosti
Foto

Pan Kuba je šťastný člověk - prožil svůj aktivní život v socialismu a nikdy nepřišel o práci. Kdybych měl takové štěstí, také bych rozumoval a radil.

5 1
možnosti
VV

Zkazili Vám pohled z okna? Ti, co přišli o práci? Děláte si legraci! Na to,že jste v důchodu, jste chudý na sto způsobů.

7 2
možnosti
MT

Pokud se tato pracovni povinnost nevztahuje NA VSECHNY, vcetne tzv. "neprizpusobivych" tak je to jen absurdni diskriminace, sikanovani, diktatura a novodobe otroctvi.

7 1
možnosti
EK

E66v80z38e69n 67K31u58b93a

3. 12. 2012 18:52

ti mladí by měli pracovat a ti nepřizpůsobiví taky V těžké době to stát neufinancuje že?;-(;-(;-€;-€!!

3 3
možnosti

oni by jistě mnozí pracovali, kdyby ta práce byla! Protože není, proto jsou na pracáku. Za práci náleží odměna. Mzda, nebo plat. Nevolnictví bylo zrušeno v r. 1781. Jak jste starý, tak jste .... .

ANTIKARMA RvRvRv

7 2
možnosti
AA

Mám úctu ke stáří, ale že by nezaměstnaní seděli a kouřili? Vy máte důchod jistý, ale zkuste kouřit a pít ze 4 tisíc což je možná 50% výplat.

5 1
možnosti
PP

Možná se vám to rýmuje, ale jinak jste úplně mimo. Víte, oni jsou i jiní nezaměstnaní, než o jakých tady básníte.

9 1
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Architekt a glosátor

Seznam rubrik