Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten bod 13 mi připadá nějaký zcestný, já s jágrovkou/mulletem naposled viděla právě jen toho Jardu, komouše Dolejše a levicového sociologa Kellera. ;-D

1 0
možnosti

4. Prostě se řekne jak to je, někdo asi raději falešné americké SUPER SKVĚLE A TY?

6. To samé v Anglii, kde se jezdí na venkovská sídla či někam pryč na víkend z Londýna

8. Jo, je. No a? Běžný lid se stravuje hnusně všude, i v UK.

10. Jiný kraj, jiný mrav. Jinak mi připadá jednodušší si v normální restauraci sednout sama. Také je zbytečné zaměstnávat x poskoků, restaurace tím ušetří.

14. No a v Británii ne? Pejskařů je tam taky dost.

24. Dabing - věc zvyku, Němci taky dabují kde co. 28. Nesmysl. Tabu to není, v UK se o rasách žertuje, jsou tam problémy multikutli a cikány tam také mají, rasismus to není, jsou to předsudky a blbé zkušenosti, však v UK také nemusejí ty jejich socky. Celkově mi paní nepřipadá moc zcestovalá, asi nezná vlastní UK, Halloween už dost českých pozérů slaví atd.

2 0
možnosti
Foto

4. Ano, ono to "Mám se fajn" zní trochu falešně, ale je to lepší než "Nestojí to za nic"

6. V takové míře se v Anglii na víkendové chaty rozhodně nejezdí, tam je to drahý špás

8. Vy byste si někdy nedala lehčí oběd?

10. Souhlasím, poskokové jsou jen v těch lepších restauracích.

14. Pejskařů je tam taky dost, ale exkrementů tam po nich tolik nenajdete. Buď to pejsci dovedou zahrabat nebo páníčkové uklízejí.

24. Jistě, dabing je věcí zvyku nebo spíš tradice. 28. Mezi normálními Angličany se na tohle téma nežertuje. Čím hloub společensky jdete, tam neskrývaného rasismu neleznete víc..

0 0
možnosti

M37i76l69a43n 61R54a56d17e14k

15. 11. 2013 16:44

Jak se mas? Aaale, stoji to za ho...... To neni DNESNI odpoved pane Krupicka, to je velmi stareho data, a znamena to to same jako "I´m fine". Cili lautr nic. :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že to to samé neznamená, Britové odpovídají v principu optimisticky (I´m fine, přinejhorším Not too bad), my ne

1 0
možnosti
Foto

Já jen připomínku k tomu, že autorka se vyjadřuje k Čechům v Česku, tak jak může vědět, že Češi na dovolené v zahraničí baští přivezené jídlo z vlasti? Navíc, alespoň podle mých zkušeností, tohle klišé už dávno padlo. Možná jste tím myslel, že Češi nechodí do tamních restaurací na jídlo, ale to i většina domorodců...

0 0
možnosti
Foto

Milí diskutující,

pokud něco komentuji, rozhodně mluvím sám za sebe, ostatní stejně nezměním. A proč bych si nerýpl do vlastních řad, je to zakázáno? Přátelé, mějte trochu nadhledu!

0 0
možnosti

...to je v naprostém pořádku...ale musíte počítat s tím...že když budet šťourat do vosího hnízda....tak nějaký žihadlo utržíte.....;-)

0 0
možnosti

..tak jste si kopl do vlastních řad....je vám dobře....???

...t adívčina v podsttě hledá klady....negativismus v to hledáte.....a

..ještě k bodu 8...nevím jak vy ale italským podnikům se vyhýbám obloukem.....a jsem rád že další "vyhlášená" kuchyně..... francouzská .....je už tak profláklá ....že ani nikdo nemá odvahu to sem cpát....

2 0
možnosti

Každý národ má nějaké specifické vlastnosti ať pozitivní tak negativní.. Ve Walesu je též tomu tak... Tak trošku nechápu ten shazovací komentář a obdiv, že jinde je to určiě lepší. V něčem jistě ano v něčem nikoli. Zkrátka Češi jsou Češi a Walesané Walesani, Italové Italy atd..

1 0
možnosti

Autore, zeptám se vás, jako každého. Dal Vám někdo mandát mluvit za ostatní? Pokud ne, kde se ve Vás ta potřeba bere? Například, bod o Romech. Rasismus je v NÁS stále. Já nevím jak Vy, ale já rasistou rozhodně nejsem, právě tak nebudu platfusákem, pokud jím budete Vy, ani se nestanu slepcem, pokud oslepnete. Mluvte za sebe. Žijete ve svobodném světe, nemusíte se zaštiťovat chatrnou berličkou MY, NÁS. Je to Váš názor a nikoho jiného a Vy máte legitimní právo ho kultivovaně vyjádřit.

4 0
možnosti

Ta nevyzrálá holka nás chválí, a to mile, ale Vy nás svými komentáři shazujete. Proč?

Jinak k bodu 8. Česká kuchyně je přesně taková, jaká se do našich klimatických podmínek nejlépe hodí. Když máme 7 měsíců v roce chladno a pošmourno, je mastná strava nejlepší variantou.

K bodu 23. V České republice jsou ženy mnohem déle emancipovanější než v Anglii a také mnohem hlouběji. Současná délka mateřské dovolené je reakcí na úděsný stav za komunistů, kdy byly ženy nahnány do fabrik a všechny děti umisťovány do jeslí (v 50. a 60. letech dokonce do týdenních jeslí a školek) a ženy místo plnění maminkovské role byly nuceny běhat po schůzích a brigádách.

3 0
možnosti

Eh? V Česku že jsou emancipovanější déle? No, rozhodně to tak nevypadá. Angličanky jsou mnohem méně ženské, víc posedlé  kariérou, nejsou doma, nekojí, ale nebojte, české baby západ dohánějí, počet svateb klesá, počet bastardů stoupá. Současná česká délka mateřské je krásná. Respektuje to, že dítě potřebuje hlavně matku v prvních třech letech a že ten čas vám nikdo nenahradí.

0 0
možnosti

Pro Čecha na těch informacích není nic zajímavého - zajímavé by bylo, kdyby autorka napsala, co jí na tom připadá divné :-))))))))))))). Pokud vím ke stolu se uvádí v některých pizzeriích v Praze, do lepších restaurací nechodím, na to nemám peníze. ´údiv nad buranským účesem - on bude zase za pár let moderní, vše se proměňuje - dneska chlapi nosí jen vojenské zástřihy. Čekají válku? Každý by měl nosit to, co se mu chce, a ne to, co se "má" nosit.

2 0
možnosti

připojím se s tím, že ten titulek je poněkud zavádějící

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
Člověk se spoustou chyb, protože... nobody´s perfect.

Seznam rubrik