Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Džungle v bezprostředním okolí Kanchanjaburi už je z části vyklučená, člověk by musel jet vlakem dál na západ. Muzeum proti proudu je dost amatérské, daleko lepší je u hlavního hřbitova v centru. Stánkaři mi nepřišli vlezlí, daleko horší je to v arabském světě.

0 0
možnosti
PP

R^ A když napíšete do Mapy Google The River Kwae Bridge, tak se můžete po mostě projít pomocí Street View -přes žlutého panáčka. A když projdete kolem těch stánků a kousek za nimi se otočíte, tak uvidíte tu ceduli z obrázku.

0 0
možnosti
Foto

Most vypadá opravdu jako Smíchovský v Praze. Marně jsem hledal džungli popisovanou v knize (film neznám). Prvotní dojem je: obyčejný most a kolem spousta stánků a vlezlí prodavači suvenýrů. Muzeum je kousek výše proti proudu řeky a přijde mi trochu "odfláknuté" - pár exponátů, rekonstrukce ubikace apod. Vstupné pár bahtů - nevím už kolik, ale víceméně zadara. (informace cca 15 let staré)

0 0
možnosti
JS

Vzdycky kdyz prohlizim nahrobky na vojenskych hrbitovech, tak si vyberu jedno jmeno. Co to bylo za cloveka , jaky osud. Stari 20 let. A takovych nahrobku jsou statisice. Lidstvo je nepoucitelne.

0 0
možnosti
DP

D15a55d97a42k 16P37e88t88r

13. 2. 2015 11:21

Na světové výstavě v Bruselu byla skladba Most přes řeku Kwai ústřední melodií. Nezpívaná, pískaná.

0 0
možnosti