Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé, že nejvíce toho o životě v ČR po roce 1989 vědí Čechokanaďané a Čechoameričané, kteří zde nežijí.

Ještě zajímavější je, že všichni mluví úplně stejně.

Že by byli školeni stejným lektorem?

0 2
možnosti

J52a55r77a 62R41a50n17k

28. 10. 2014 21:18

Pane Petriku, zapominate, ze sem chodi i diskuteri zijici v GB, Skandinavii, Nemecku, Svycarsku, Italii a dalsich zemi:-)V

0 0
možnosti

"veřejně blahopřál Františku Čubovi k zisku senátního křesla." a pan senátor Čuba se od toho veřejně nedistancoval? Takže soudruh senátor Čuba je pak pořád na jedné lodi s Jakešem...;-D

1 0
možnosti

Bohužel je to tak, krysy vylézají z děr. Národ si zvolili Zemana a jeho partu starých bolševiků ...

3 0
možnosti
Foto

Odtrnulo? Jemu nikdy neztrnulo. On se chtěl vyjadřovat vždycky, ale rodina ho většinou uhlídala. Tentokrát se jim asi vymknul a opět se bezelstně rozhovořil.

1 0
možnosti
Foto

J10i18r76i 86B15i22l38i53n33a

27. 10. 2014 20:56

Skoda, ze v byvalem Ceskoslovensku nesla po roce 89 uskutecnit obdoba nemecke denacifikace. Nejvyse postaveni soudruzi by jiz davno nebyli mezi nami a jejich drobni poskokove by se chovali i dnes slusne.

O tom, jak mizerne "socialisticke zrizeni" zkrachovalo svedci i fakt, ze ani jeden z internetovych komunistu se plne nepostavi za milovaneho soudruha Jakese, ani se neprizna k clenstvi ve Strane.

Jen nic nerikajici reci o bezdomovcich a o tom, ze on pry nemel komunisty rad, ale ted je to udajne jeste horsi. :-P

2 0
možnosti
Foto

Polistopadoví vládci poškodili Česko mnohem víc než Jakešova parta. Komunisté byli neskutečně debilní a vůči SSSR servilní. Ti, kteří přišli po nich byli mnohem mazanější a vychytralost využili pro ossobní obohacení. Při pohledu na prasečí ksichty rudých papalášů jsem se kdysi osypával. Nyní mám podobné pocity při sledování současných politiků. Jakeš nemluvil chytře, ale aspoň při řeči vyslovil nějaké myšlenky. Dnešní politici mluví dlouze ale níc neřeknou.

0 4
možnosti
Foto

Milý pane,

nepsal jsem o srovnáváni současnosti a minulostí, ale o zamyšlení nad minulostí. Pokud chcete srovnávat, tak navzdory všem problémům jsme dnes přece jen dál. Máme např. svobodu slova a pohybu, kterých já a celá moje generace vydatně využívá. Vaše možná ne. Komunismus byl zcestný, to ukázal rok 1989. Zbyla Severní Korea a Kuba. Myslíte, že tam je líp?

!!

6 0
možnosti

Najednou nás komouši chtějí přesvědčovat , jak to tady bylo bezva. Že je hanba nefackuje. Jakeš by měl být zalezlý doma a zpytovat svědomí. Jenže díky tomu , že lidé zase volí komunisty jako je Čuba , nesmíme se divit.

7 0
možnosti

Manželův děda byl za akci " Světlana", v r. 1948, odsouzen, následně byl nasazen v Jáchymově v uranových dolech. Jeho žena, matka dvou malých dětí, ho mohla navštívit jen 2x v roce. Nemohli se jeden druhého dotknout, on měl předepsáno co smí a nesmí říct a pokud zvedl ruku, které musel mít neustále na stole, hned po ní dostal pendrekem. Vrátil se až po 11 letech. Děti ho neznaly, byl fyzicky i psychicky vyřízený. Zemřel na rakovinu....

http://www.probozice.wz.cz/index.php?menu=020220081

Vám karmaR^

6 0
možnosti
Foto

Na podobné případy Jakeš odpovídá: Každá revoluce se někoho dotkne..;-€

5 0
možnosti
Foto

Ještě z Červeného Hrádku:

;-);-€;-D

Ti umělci, kteří to (Několik vět) podepsali. Žádnej z nás nebere takový platy, prostě jako berou oni. Dostávám jednou ročně seznam těch umělců, kteří berou nad těch 100 tisíc korun.No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok a další ne 600 tisíc, milion, dva miliony berou.

6 0
možnosti
Foto

... Jandové a jiní

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
Člověk se spoustou chyb, protože... nobody´s perfect.

Seznam rubrik