Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diskuze je, zdá se, sice již uzavřena :-) ale snad ještě mohu přispět i svým pohledem. Bývaly doby, kdy jsem se na Českého lva vyloženě těšil (moderátorem byl tehdy pan Dušek) a sobotního přímého přenosu jsem se nemohl dočkat.

Letos jsme v cca 20.15 čistě náhodou přeladili na ČT1 a překvapeně a užasle jsme vykřikli: Cože, on je Český lev? :-/

F.F.

1 0
možnosti
Foto

Diskuse je vypovídající: dva se se (raději) nedívali, jeden preferuje důstojnost před zábavou za každou cenu, třetí zpochybňuje České lvy jako takové a žádá ocenění pro kvalitní filmy před rokem 1993. Nic proti názoru, ale lvi jsou tady a jde o to, jak je teď uchopit, aby to nebylo trapné ani příliš prkenné. Pořád platí, že film je nejdostupnější umění/zábava a když něco dobrého vznikne, je fajn to podpořit!

0 0
možnosti

Amerika mela a ma svoji filmovou akademii - sveho Oscara ... a tak cesti cinovnici, aby nezustali pozadu, tak museli vymyslet neco uplne stejneho jen s jinou figurou a tak vznikl  v r. 1993 Cesky lev. Nejspis se pred tim netocily kvalitni filmy - ale televizni program soucasnosti hovori o necem jinem pocinaje majorem Zemanem a konce komunistickym tajemnikem Platenikem se promitaji vsechny filmy z dob tzv. totality. I kdyz by si jiste zaslouzil mnohy z nich oceneni od nas - treba predchudce Jurskeho parku - Cesta do praveku, ale i jine filmy. Ty cenne sve oceneni nedostavaly!

0 0
možnosti

D74a27d70a82k 14P75e48t59r

24. 2. 2014 18:06

Výsledek byl znám do předu, proč se na to dívat?

0 0
možnosti
Foto

Pro diváka byl sobotní večer lepší než ty předchozí z důvodu, že z něj nečišela trapnost, snaha moderátorů být za každou cenu třeskutě vtipný.  Byl důstojný k ceně, která je udělovaná.

0 2
možnosti
Foto

nenudil jsem se, já se totiž na to nedíval.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
Člověk se spoustou chyb, protože... nobody´s perfect.

Seznam rubrik