Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Hezky napsane.

Moje manzelka je puvodne z Pekingu, takze jeji rodina je podstatne mensi a tim padem vcelku nemam o cem psat. Ostatne az mi skonci karantena, tak budu mit podstatne mene casu :-). Hezky den do Shangaje z Xiamen

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

Děkuji. Pravidelně sleduji váš blog a rozhodně máte o čem psát! Těším se na další článek! ;-)

0 0
možnosti
JV

Zajímavé a těším se na pokračování. :-)

1 0
možnosti
MI

Moc vám fandím, nejen za krásně příspěvky, ale i za UPŘÍMNOST, se kterou je píšete... Děkuji...

1 0
možnosti
Foto

Moc pěkné a zajímavé... kdyby to šlo (jako, že to z řady důvodů nelze) asi bych psal něco podobného o mé vlastní druhé rodině.

Jedna věc, kterou my Evropani a Středoevropani, díky sociálním změnám ve společnosti, těžko chápeme i popznáváme, co jsou to velké rodiny a hierarchie v nich - jak poznáváte Vy sama na vlastní kůži.

Bude jistě zajímavé vysledovat, jakse Vaše vlastní pozice v té rodině vyvíjela - jak jste se vůbec seznámilia jak Vás rodina přijala. Nakolik to bylo naopak pro Vás těžké přijmout místní sociální tradice (včetně onoho jídla, bití apod.).

Zajímalo by mne nějaké rozumnější kartografické určení Anhui: třeba před odkaz apod., abych to jako líný čtenář nemusel hledat. Stejně tak třeba převod juanů na koruny... a nebo kolik km strejda ujede (ten skútr jezdí průměrně 60?)... no prostě takové ty "postatné" věci, co zajímají i chlapy.

Těším se na další pokračování a dávám si Vás do odběru.

0 0
možnosti
PN

Jeden RMB je ted 3.2 Kc. Anhui zacina asi 100 km na zapad od Shanghaje :-)

0 0
možnosti
Foto

Vyvdala jste pěknou a rozvětvenou rodinku. Pěkné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik