Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Co v té Číně děláte ?

:-)

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den,

Nejdříve jsem tady studovala, nyní pracuji v mezinárodní škole a učím tělocvik. ;-D Původně jsme už měli být přestěhování v ČR, ale virus nám plány posunul.

0 0
možnosti
JK

Dá se uživit jako aktivista lidských práv? A to je člověk tedy státní zaměstnanec?

2 0
možnosti
BH

Tak co chce tvrdit aktivistka je samozřejmě z vypočítavosti. Zrovna tak aby se zachránilo alespoň část příbuzenstva v domovině, tak musí říkat co chce režim. Pravda o rodině nemůže být ani náznakem tak jak nyní popisujou přeživší doma.

0 0
možnosti
PN

Zacal jsem to cist a rikal jsem si, ze je to nejaka divna historka, ze nekdo presel pres Gobi do Mongolska. Staci se podivat na mapu. On by se nejdrive musel dostat od korejskych hranic kolem Pekingu do Shaanxi, Nixie nebo Ganshu a pak teprve Vnitrnim Mongolskem pres Gobi do Mongolska. Uz ta prvni cast by byla hodne narocna, protoze vlakem se bez listku jet neda a ten bez pasu nebo obcanky nekoupite. Takze autobusy, stopem, nebo pesky. A pak par set kilometru pousti Gobi. Dost divoka historka. No a pak tam jsou dalsi podivnosti, nepresnosti, protireceni atd. Proste utekla ze Severni Koreje za vyssi zivotni urovni a rika to, cosi mysli, ze se od ni ocekava.

6 0
možnosti
Foto

Druhá otázka je, jak moc je video s příbuznými uprchlice pravdivé a nakolik jde o pouhé přeříkávání scénáře severokorejské propagandy.

4 0
možnosti

M31a52r56t91i31n 17Š13u82l38c

2. 11. 2020 15:37

Tak samozřejmě jde o propagandu z obou stran.

Když se ale podívám na ty televizní hlasatele ..to je k popukání ta koženost ..to je jako parodie na ochotnické divadlo..;-D

Na druhou stranu ti sousedé nebo příbuzní vypadají naprosto přirozeně ..to by jim obyčejní lidé takhle nesehráli, kdyby o tom nebyli sami přesvědčeni..

0 0
možnosti
Foto

O každém uprchlíkovi z KLDR se po čase začne pochybovat, viz Útěk z tábora 14.

2 0
možnosti
JD

nic proti ničemu ... ale slovo aktivista je už pomalu nadávka a tahleta dáma přesně naplňuje proč ..

2 0
možnosti
LT

L38u55d42ě69k 78T48o57n48d49r

2. 11. 2020 11:16

Nejvíc mě pobavilo, že se dnes v USA živí jako aktivistka. A já jsem předpokládal, že se v USA bude živit prací :-))

4 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik