Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A teď mě pražákovi zkuste vysvětlit co je to žlutá linka metra. Nějak se nechytám. Zatím jsou zde linky A, B, C. D se teprve chystá.

0 0
možnosti
JL

Zajímavé. Češi jsou speciální národ - třeba stavba dálnic, prostě to nejde a nepůjde. Asi to bude těmi Kelty v genech nebo lovci mamutů? Na druhé straně, když se nám smějou, říkám si, že je to ta česká povaha, říkalo se tomu kdysi "dubové palice". A co se týče čínského pokroku: ano, vnímám ho, ale myslím, že pokud někdo zničí pozemskou přírodu, budou to Číňani, jsou totiž velmi plodní a velmi výkonní a to je u lidoopů homo sapiens opravdu nebezpečná vlastnost. Bohužel židovský Bůh JHV už to tady v téhle části vesmíru asi zabalil, čili potopa to nevyřeší.

1 0
možnosti
Foto

V Číně nemusela zasáhnout potopa. Čínská společnost patří k nejrychleji stárnoucí na světě. Podle některých studií tam bude v roce 2050 39 % lidí v důchodovém věku...

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik