Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady v Nizozemi se to resilo s rozumem, nektere firmy jeste nuti zamestnance nosit rouske, ale v supermarketech uz to nikdo nenosi. Nemecko je jinde, na nakup jen s respiratorem minimalne FFP2, pritom do vanoc jsem tam nevidel respirator temer nikde, vsichni pouze rousku, aber po vanocich vsichni pouze respirator. Cisla jim udajne i tak vyskocily az do nebes, i pres ockovani. Proste si to dela co chce bez ohledu na restrikce. Ja mel covid dvakrat, podruhe uz to byla lehka "angina". Krize, ktera prave zacina, odsune covidhysterii na vedlejsi kolej, rekl bych.

1 0
možnosti
IL

I91v30a22n23a 63L64a14n98c38e

31. 3. 2022 12:51

Biden ruší kovidové opatření na hranicích, odkud se k nám valí uprchlíci.

0 1
možnosti
PC

Všeho dočasu. Nás to podle předem avizovaného scénáře, resp. dle tzv. křišťálové koule, z níž už dnes dokáže věštit snad každý politik, čeká nejpozději na podzim.

0 0
možnosti
MC

Čína to vždycky hrozně hrotila. Žít bych tam nechtěl ani zadarmo. Snad už zůstanem jen u té rýmové varianty a přestane se úplně testovat. Nač je nám drahé zjištění o tom, kolik lidí má rýmu. Stejně se nikde nic nedodržuje a neřeší. [>-]

5 0
možnosti
PN

Vsak zit v Cine take nikdo nenuti a Cina se bez vas v pohode obejde. :-)

0 2
možnosti

Tahle opatření jsou prča. Já celou dobu neměl covid a nakazil jsem se, když jsem si kvůli přeletu v jihovýchodní Asii musel jít udělat covid test. Testovací místo neorganizované, nacpané a samozřejmě, pár lidí, co se šlo otestovat, se šlo otestovat správně ...

To samé. Pokud vypukne panika a lidé stojí takhle ve frontách, pokud někdo měl covid (ideálně omikron), má ideální šanci se podělit s ostatními. Panika často nadělá větší škody než samotný problém ...

6 0
možnosti
MC

Bohužel prča to je možná pro nás ale nechtěl bych tu prču zažít. Je to prostě zbytečná buzerace, která při omikronu je navíc kontraproduktivní.

0 0
možnosti
Foto

Díky za strhující blog...

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé a strašné čtení.

Žiji v Nizozemsku. V Nizozemsku už skončila skoro všechna opatření proti koronaviru. Jen je myslím stále povinné mít roušku ve veřejné dopravě a u lékaře. Je mi nad 70 let. Nechal jsem se již čtyřikrát očkovat. Dostal jsem od zdravotního úřadu dopis, že mé třetí očkování je po třech měsících už málo účinné a že bych se měl nechat znovu očkovat. Vím, že očkování je trochu riskantní, ale neočkovat se by pro mne asi bylo ještě riskantnější. Zatím jsem COVID myslím neměl.

2 0
možnosti
Foto

Podstatné myslím je udržovat odstup od lidé, především v uzavřených prostorách. Jsem spíš individualistu a velké skupiny nevyhledávám.

1 0
možnosti
AP

mají jen o "pár"pozitivních víc, než my. Jen mají stoupající trend ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik