Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Pani Krumpalova, zli jazykove v Singapuru tvrdi, ze Sentoza je zkratka ze: "So expensive and nothing to see actually". Jinak Singapur ma velmi hezkou ZOO, k tomu nocni safari (oboji vedle sebe) a na Jurongu je Bird park. Vsechny tri patri k sobe.

Geylang byl vzdy relativne spinavy, stejne jako Little India a Katong. Vykladni skrin Singapuru byla Orchard Road, prochazka kolem reky, East Coast Park a Sentoza. Na druhe strane je v tech trech oblastech, byt spinavych, velmi dobre jidlo.

A zkuste ochutnat velmi nedietni ale uzasne Hainanese chicken rice (na Hainanu ho samozrejme neikdo nezna :-) ), mohu se po nem utlouct, je to nejchutnejsi ryze, kteoru jsem kdy jedl, pak indicka roti prata, k tomu chicken kari, malajske nasi lemak (jen rano), cinske nebo malajske char kway teow.

0 0
možnosti
RP

Byla jsem v Singapuru je to asi 20 let jen krátce dva dny při mezipřistání a tenkrát nadšení z úžasného hotelu který nám CK zajistila, čistotou města i jeho atmosférou.R^ Vše se ale mění....

1 0
možnosti
PN

To se tedy meni. Singapur znam velmli dobre, bydlel jsem tam pres 12 roku. Naposledy jsem byl v Singu asi pred 5 roky a byl jsem v toho dost otraveny. Bydleli jsme v hotelu v centru mesta pobliz Muhhamad Sultan, pokoj o velikosti kamrdliku co mela pani Krumpalova na Geylangu, ale za uplne jinou cenu (asi 150 USD na noc). Na fotkach pokoj vypadal velky,ale od te doby sleduji, jak na fotkach pokoju vypada televize. Pokud je jako hodne protazena nudle, tak je to foceno sirokouhlym objektivem a apokoj bude mrnavy. Mohu se zeptat, s jakou cestovkou jste v Singu byla? Dekuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik