Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To běhaní Vam nezavidím;-(.

0 0
možnosti

Cina bude cervena. Letim v sobotu pres Lisabon, protoze se mi nechce nikde 2x prestupovat a tak Xi'an - Lisabon a Lisabon Praha. POtrebujete PCR test z Ciny, aby vas pustili v Cine do letadla do Evropy a pak dalsi v CR (nebo v EU), protoze CR neuznava Cinske. To, ze z Ciny nemuzete mit COVID a ze uz tady od cca kvetna 2020 vubec neni si v Evrope nikdo nevsiml. A napsat se do prijezdoveho formulare v CR. Je dost mozne, ze podobny prijezdovy formular budou mit i pro vasi prestupni zemi v Evrope. V CR mate byt 5 dni v karantene, nebo neco takoveho, aby jste neroznesla COVID, ktery nemate. Stastnou cestu.

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za informace, Pavle! Taky to nechápu. Zatímco ve spoustě zemích světa není život v normálu dodnes, tady už přes rok fungujeme víceméně normálně, ale Čína je červená. Jenom prostě proto, že je to Čína. Ať už je tahle země jaká je, ať na ni má každý svůj názor, faktem zůstává, že je bezpečnější než většina ostatních zemí a dokáže se s případy, které se objeví, úspěšně vypořádat. Spousta rozhodnutí není proto, aby lidem usnadnila život. To je dost smutné. Přeji šťastnou cestu!

2 0
možnosti

I19v87a78n86a 73L29a67n66c77e

22. 6. 2021 11:54

Já už pomalu nebo spíše rychle vzdávám naději, že letos do Čech poletíme. Hlavně kvůli tomu, že by to bylo na poslední chvíli. A nikdo nic neví o tom, co se k tomu bude potřebovat. A na českém velvyslanectví je stále uvedeno, přestože je to obnoveno začátkem tohoto měsíce: že USA je barva červená a nebezpečná. Pro turisty z USA není otevřeno. A můj manžel je turista. Brácha mi ukazoval jaké potvrzení dostali, když se nechali naočkovat. To my tady nedostáváme, abychom si nějaký code mohli stáhnout do telefonu a prokázat se tím, že jsme naočkováni. Mnoho komplikací a neustále se bát, že nás zavřou na letišti a nebo pošlou zpátky pro lepší potvrzení.:-(:-(:-(

0 0
možnosti

Malzelka je obcanka USA a do CR poleti z New Jersey ted v nedeli. Nejspis.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik