Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Katko, mám raději chlad než dusno v lětě, ale tohle bych nedal, být stále tak navlečený. Přeji vám oběma štěstí, zdraví a úspěch!!R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, mom děkuji!

Prodávají se tady vnitřní vrstvy, které jsou hodně tenké, ale opravdu zahřejou, takže to není tak hrozné. Únavné pro mě je spíš to neustále svlékání a oblékání. Uvnitř metra je přetopeno, potom vystoupíte a některé zastávky jsou venku, pouze zastřešené, takže tam fouká a musíte se zase obléci, než dorazí další vlak. Nebo než přejdete z metra do obchodu, tam se zase vysvléct.

0 0
možnosti
IL

I76v18a49n53a 60L43a29n79c95e

23. 12. 2020 12:23

A jak je to tam s covid19? Píšete o tom, že máte kašel, že děti chodí do školy s nudlí a zápalem plic, tak by mě zajímalo, jak se v tomto prostředí daří nemoci covid19.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

před několika týdny se objevilo několik případů v Šanghaji, ale okamžitě je pochytali a všechny otestovali. Dokonce i celou nemocnici (pacienti i personál), kde jedna paní pracovala. Od 14.12. se v Pekingu potvrdilo 13 případů covid 19, zbytek se otestoval a myslím, že to vyšlo negativně. V několika dalších provinciích se objevilo několik případů, ale opět - velmi rychle je pochytali a otestovali. Novoroční oslavy se na spoustě místech ruší a spousta lidí se ozývá, aby se zrušily i oslavy čínského nového roku. To je pro Číňany nejdůležitější část roku. Ale uvidíme. V Šanghaji je klid a většina života je v normálu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik