Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Atletika je královna sportu, čekal jsem, že se Vadlejch v anketě umístí výše.

0 0
možnosti
FF

...a já bych přidal, že do objektivních hodnocení často zasahují i subjektivní pocity. Těžko pak volat po objektivitě:-)

0 0
možnosti
Foto

8-oKterá anketa je objektivní???

2 0
možnosti

Když jde o olympijský rok, pořadí v anketě vždy hodně ovlivní medailisté z OH, protože to má při hodnocení vždy nejvyšší prioritu. Pak přicházejí na řadu medailisté ze světových a evropských mistrovství a svou roli samozřejmě hraje popularita daného sportu. Zde bych trochu rozporoval popularitu MMA. Vedle spousty fanoušků má i dost zásadních odpůrců, kteří ho ani za sport nepovažují (třeba já, i když klasický box mám rád a snesu i ten thajský). To, že se MMA hodně chytají média (jako všeho, co je kontroverzní), ještě neznamená, že jde o bůhvíjak populární sport. Já jen doufám, že se nedožiji toho, že by byl zařazen do programu OH.

2 0
možnosti
PD

je to anketa a ta prostě objektivní být nemůže, navíc hodnotí něco, co nejde porovnávat. navíc jak píšete odráží popularitu daných sportů v dané zemí, tedy těžko ji někdy vyhraje Čech jako vítěz amerického Superbowlu, stejně jako americkou nevyhraje mistr světa v cyklokrosu

2 0
možnosti