Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Preji silne nervy, budete je potrebovat :-)

0 0
možnosti
Foto

Nespletla jste se náhodou s tím pracovním povolením při vízu do 90 dnů? Já mám ten dojem, že tady tak rok nemůže pracovat.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, na vízum do 90 dní pracovat nemůže. Teď ale dostal do pasu štítek, že se mu vyřizuje přechodný pobyt, a na ten prý už pracovat může.

0 0
možnosti
JL

Zajímavé, že vás to bavilo popisovat. Já osobně úřady nesnáším, ale poslední dobou to fakt docela funguje, všiml jsem si, když jsem žádal o důchod a předložil úřednici asi 30 firem, kde jsem pracoval za posledních 30 let - zachovala stoický výraz, místo aby utrousila něco jako: To je děs!...(rok cca 2016). Jinak že to v Číně šlape, mě nepřekvapuje, je to přece čínský komunismus a ten musí šlapat, jinak by Číňani při svém množství asi vymřeli hlady. A pak pro mně osobně je to důkaz, že budoucnost patří Číně potažmo Asii, jednoho dne bude na planetě 50 miliard lidí a višchni budou žlutí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik