Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Já pořád nerozumím proč Evropa s příchodem relativně neškodného Omikronu všechny restrikce ruší a Čína jede nekompromisně dál.

Je v Číně také už Omikron a projevuje se tam podobně neškodně jako v Evropě?

Nebo tam i Omikron plní špitály? Tohle je už fakt mimo moje chápání.

3 0
možnosti
ZB

Tak i u nás teď ve stínu Ukrajiny na neškodný Omikron umírají cca 4 lidé denně. A to jsme prooočkovaná a předchozími vlnami protříděná populace.

0 0
možnosti
Foto

J56a96n 56Š31i26k

31. 5. 2022 5:27

Velmi zajímavé. Děkuji. Hezký den

9 0
možnosti
JF

J17a66n 16F41i51l53o

30. 5. 2022 20:08

Este stale bezni Cinania podporuju Rusko vo vojne proti Ukrajine?

5 0
možnosti
Foto

Tím, jak mají myšlenky spíš na to, aby si sehnali jídlo a peníze, tak myslím, že Rusko se moc neřeší. Šanghaj se zítra otevře a uvidíme potom. Rusko řešila spíš čínská vláda, která tlačila jejich zboží, než obyčejní lidé. Ti si většinou vyberou to levnější, než aby řešili, odkud to je, takový luxus nemají všichni.

1 0
možnosti
JK

Velmi zajímavé. Čtu si na weibo, tam kromě stížností na hlad jsem kritiku vlády nezaznamenala. Pište dál, jak se to vyvíjí.

4 0
možnosti
Foto

Problém je, že se v zahraničí nedá stáhnout Douyin. Manžel tady měl nějaké problémy s účtem a jakmile si Douyin odinstaloval, na tom zařízení už mu prostě nejde najít, a to má zařízení z Číny. My koukáme, když je v Číně noc nebo hodně brzké ráno, to je na Douyin spousta kritiky.

2 0
možnosti
MB

Pro příznivce MeSESu a Sněhu tohle musí být ráj na zemi.

8 1
možnosti
JH

Obtížně vybírat mezi ekonomicky funkční čínskou totalitou, nebo tou degenerující pokryteckou demokracií bruselského typu...

1 22
možnosti
OZ

Děláš si srandu, "disidente"? Číňan má na hlavu 3x menší HDP než v ČR...o průměru té "degenerující pokrytecké demokracie bruselského typu..." ani nemluvě, moulo...

12 1
možnosti

Když to vezmeme kolem a kolem, všichni jsou promoření. Krom Číny. Čína si to odložila a teď se má na co těšit. A kupodivu nikdo neví jak z toho

Očkování epidemii nezabrání. Jen zmírní příznaky a jakmile by povolili, zahltí nemocnice.

Je skutečně možné, že se snaží svrhnout vládu. Ale nevím, kdo se do ní teď pohrne

3 0
možnosti
JV

J34a77n 18V89ě64r42n44ý

31. 5. 2022 10:23

Občas se mi zdá že ať se stane cokoliv, v hlavách liberálů to vždycky vyjde tak že u nich doma je to prostě nejlepší. Nedávno tady někdo dával bílé kříže na náměstí a najednou je vlastně dobře že na západě už někteří pomřeli a Čína to nezvládla.

0 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik