Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GH

Rad ctu Vase blogy o Cine zde v Kanade...doufam, ze jich napisete jeste hodne...diky.

0 0
možnosti
JL

Díky, zajímavé. To zírání provozují i Indové - všiml jsem si toho v dokumentu o našincích, co Indií projížděli v trabantech. Já bych řekl, že si tamní užívají tu odlišnost. Taky jsem četl blog jedné dívky, která popisovala, jak v Indii vyrazila v šortkách a v triku v létě na nádraží, načež se kolem ní vytvořil dav asi 30 Indů, kteří si ji vytrvale prohlíželi. - Jinak já bych v Číně žít nechtěl, je zajímavé, že existují Češi, kteří dokáží žít i v KLDR nebo snad i v rektu. Průzkumníci. ;-) Co se týče nepouštění v metru - Asie je boj o přežití, vyhrají se svými geny prostě jen ti, co tam přežili tisíce let nejrůznějších masakrů, otrokářství a ponižování. ;-)

3 0
možnosti
RP

S tím WC jste mě připomněla když jsme byli v Japonsku tak náš japonský průvodce se nás téměř každou hodinu ptal zda nepotřebujeme použít toaletu. Až nám ta starostlivost byla divná, potom jsme usoudili že Japonci jak jsou menši než my tak asi potřebují častěji...Dodnes nevím zda je to pravda..:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik