Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

S tím pálivým jídlem Vás chápu stačil mě měsíc po Asii a žaludek téměř zničeny. Byla jsem tam vděčná i za ruskou restauraci a jejich boršč:-)

1 0
možnosti
Foto

To, že se napřed do metra nahrnou nastupující a pak se vystupuje, znám z Moskvy v období SSSR.

1 1
možnosti
PL

Mělo být plus.

Znám z Ruska taky.

0 0
možnosti
DP

Rika se, ze japonci prevzali ve stredoveku cinskou kulturu. Ale urcite neprevzali tu nedisciplinu pri nastupu do vlaku, predbihani ve fronte na jizdenky na nadrazi, to vecne plivani vsude a hazeni odpadku a zbytku jidla na zem pod stoly, i kdyz tento zvyk uz se zda byl alespon z lepsich restauraci ve vetsich mestech vymycen. Jelikoz sem v Japonsku par let zil, ze zacatku me tyto "neduhy" cinanu behem cesty po Cine dost vytacely, prptoze disciplina japoncu je nekdy az neuveritelna.

3 0
možnosti
IL

I41v92a61n22a 98L98a45n23c60e

30. 6. 2021 13:45

Vy se stěhujet napořád do ČECH? Já vám to závidím....:-(:-(:-(:-(

1 0
možnosti
Foto

Takhle jsem se napořád stěhovala do Čech už před čtyřmi lety. Manžel se ale zasekl v Číně. Tentokrát ho beru rovnou s sebou, tak snad to dobře dopadne. :-) Je profesionálním sportovcem, chceme do jeho kariéry investovat ještě několik let, tak bude záležet, kde najde dobrý tým a trenéra. Trochu se obávám, že to v ČR nebude, ale kdo ví. Rozhodně doufám ale, že zůstaneme v Evropě.

0 0
možnosti
PK

To byl zajímavý blog, když jsem byl s VTS na elektrárně v tehdejším SSSR tak tam jsem poznal jak nakupují Rusové a to jsem nikdy předtím a ni potom nezažil, z obchodu to byl velký boj vypochodovat, v Číně jsem nebyl , že by předčili i ty Rusy?:-)

1 0
možnosti
Foto

Hmm, tak to těžko říct. Normálně to v obchodech není takový blázinec. Pokud si občas ale vymyslí nějaké nárazové akce, tak potom je to fičák. Jednou mě spolubydlící vytáhla na slevovou noc - od 22:00 do asi čtyř ráno. Obrovské slevy na všechno v daném obchoďáku. Noční můra, Číňanky mají hodně ostré lokty.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik