Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak rozdíly jsou v něčem jiném než si myslíte. Jsou hlavně v orientaci se v zemi. V Praze je ve skutečnosti třeba veřejných WC a značených v mapách tisíce, naprostá většina zdarma. Že se neorientujete a vyrazíte do toho hnusu na Muzeu je prostě jen z neznalosti. Jinak každý obchoďák , restarace, benzínka má čisté a pohodové WC zdarma.

A samozřejmě, že většina kancelářských budov, obchodů je klimatizovaná. Spousta lidí má i klimatizaci v bytech. A ano, díky menší průměrné teplotě je ta potřeba menší.

S jídlem souhlasím. To je prostě v Asii jiné.

1 0
možnosti
JV

Autorko, vas asi nic jineho nezli konzum a nakupni horecka nezajima. Jinak byste se aspon slovem zminila o tom jak se v Sanghaji, mezi skutry nechaji prechazet ulice ! Take byste nam mohla vysvetlit, jak je mozne, ze na namesti pred Bundem, se pred par lety umackaly stovky lidi k smrti na schodech !

1 2
možnosti

Hodně chybí zejména ovoce a zelenina. Ta umělohmotná ze skleníků, co se tu většinu roku prodává, stojí za prd.

3 0
možnosti
RB

Nevidím rozdíl oproti Praze? Ne..

0 0
možnosti

Zkuste si žít alespoň pár měsíců v jihovýchodní Asii či Číně a ten rozdíl uvidíte

1 0
možnosti
JH

J74i31r36i 85H11l91a94v66a

12. 7. 2021 21:47

Zajimavy cteni, s velkym mnozstvim postrehu. Pro me zvlast prospesnych, hraju si s přestavou navrátit se zpátky co Cech, po 49 letech v zahraničí (US).

0 0
možnosti

To bude problém, protože většina lidí jako Vy trpí migrantským syndromem (většina, ne všichni). Těší se do Čech a říkají si, jak to bude perfektní. Chvíli to vydrží, pak narazí na nepříjemné věci a začnou to srovnávat se zahraničím. A skončí tak, že si na vše stěžují a nejsou spokojení nikde.

To neplatí jen pro Čechy, ale je to všude stejné. Člověk si pak musí říkat, že všechna místa mají své klady a zápory a musí si to skutečně uvědomovat.

3 0
možnosti
PK

No snad tady zase takový vedra nepanují, tento rok je rok vody,asi...;-D karmaR^

0 0
možnosti