Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

No argumenty jsem slyšela a trochu mě umlčely, ale stejně se s MMA jako sportem neumím vyrovnat. Na druhou stranu, všichni kluci se občas potřebují poprat, aby ventilovali agresi, takže jsem ráda, že ji tihle kluci ventilují mezi sebou v rámci dohodnuté hry. To, co jsem zatím z MMA viděla, mi přišlo děsivé, a to byly jenom normální běžné zápasy v televizi. (Ale souhlasím, že box je stejně hrozný nebo horší.)

0 0
možnosti
VF

Jak prosté Watsone. Hledej chamtivost, mamon, exhibici. Současná přežraná společnost s hubou plnou žvanění o právech umožňuje exhibice idiotů schopných nechat se za prachy zabít nebo nadosmrti zmrzačit v duchu všech řeznických filmů, kde stříká krev a mrtvoly se válejí v příkopech. Atavismus bestiality smečky přechytřelých opic na zdejší planetě se zřejmě nedá potlačit a proto máme co nám patří. Dobře nám tak.

0 0
možnosti
Foto

J42o47s95e45f 68B91á64r97t65a

11. 10. 2020 11:35

Já nechápu, jak se na to může někdo dívat.

0 0
možnosti
PK

Pravidla MMA nezakazují údery do hlavy (tedy i do zátylku), když je soupeř na zemi. Dokud toto bude platit, není to u mne sport.

1 0
možnosti
JU

J59o98s16e66f 89U36l41m77a18n

11. 10. 2020 9:51

V něčem máte pravdu, hlavně ty následky na celý život v klasickém boxu musejí být brutální, co se týče mozku...Ale co se týče MMA...je šílené, jak moc jsou ti bojovníci hloupí. Neříkám, že všichni, ale to je prostě opravdu jeden blbec vedle druhého. Tuším příští týden mají zápas "blbý a blbější" (nějakej Růžička vs. nějakej Linh). To prostě člověk musí vidět ty rozhovory s nimi, o Vémolovi ani nemluvě...Jsou tam i rozumní bojovníci, většinou ti méně úspěšní, ale není jich moc. Já to teda moc nesleduju, jen občas někdo z přátel na FB sdílí ty odkazy, ale fakt ti lidi tam kolem toho...to si člověk hned řekne "zlatí fotbalisti". Ti sice taky neoplývají intelektem, ale není to až tak hrozný...

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik