Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

A další blog co se líbí čínským ženám na mužích :). ideálně evropanech

0 0
možnosti
JM

J12a29n 23M69a18r95e94k

29. 10. 2021 23:16

Paní Kateřino, četla jste knihu "The Wild Swans"? (Divoké labutě) zajímalo by mně, jak se na to, co ta autorka (Čínanka) píše, díváte.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

zatím jsem knihu nečetla, ale moc děkuji za tip, rozhodně si ji najdu! R^

0 0
možnosti
VV

Kdysi, a je tomu uz hodne davno jsem jako dite cetl knizku o Cine a Cinanech. V pameti mi zustalo, Ze Cinane miluji u zen malou nozku a proto devcatku nohy zaviraji do nejakych drevenych, mirne receno forem, aby jim nerostly.

0 0
možnosti
RP

To samé nám říkal i průvodce v Japonsku. Asi v té Asii jsou malé nožky devízou.

0 0
možnosti
OT

To si jako máme zvyknout, že číňani ovládnou celou zeměkouli? Proč je sem ty odporné komunisty pořád cpete? Jste jejich vyslankyně?

0 11
možnosti
RP

Chci se zastat autorka blogu, možná rozhled jak se žije i jinde nám neuškodí a hlavně je smutné do všeho tahat politiku. ..Všude žijí lide. Tak jeji blogy nečtete nikdo Vás k tomu nenutí.

14 0
možnosti
RP

R^Zajímavé čtení, prostě se jen ukazuje že každá země má jiné zvyky, trendy, svoje starosti a nemá cenu aby se jim do toho ostatní mluvili.

5 0
možnosti
JL

Vazena pani Kateřino Krumpálová. Pridan se k vasemu vypisu s nekolika jinymi krasavicemi. At jiz z Taiwanu ci Ciny. Maji sice jiz sva jmena zkracena, ale na krase jim to neubira.

Snad prvni je ze TV serialu pro Netflix "Love Around" pani Annie Chen se svym manzelem Georgem Hu. Hrali jeste jednou spolu zase v TV serialu "Love Now".

Moje nejvetsi kraska primo s Ciny je slecna Simona Wang z TV serialu "Well Intended Love". Accress s nejvetsim prijmem v Cine.

Snad je treba se zminit i taiwanskou herecku, vsak pracujici v Cine" slecnu Janine Chang ze serialu "Here to Heart".

Mohl bych jeste jmenovat dve herecky, ktere svym vekem (okolo 7 az 8 let) a svym umenim, mne okouzlily. Slecna Yo Yo (Happy 300 Days) a slecna Lucie Hsich ze snad nejlepsiho TV serialu "Two Fathers" z Taiwanu.

Snad mi prominete anglicke pojmenovani tech TV serialu. Mohl bych je titulovat i v cinstine (mandarin), ale moje PS neni na to pripravena. Take me znalosti tohoto jazyka jsou nulove.

1 0
možnosti
PK

To co se mi zdá na Japonkách a Číňankách zajímavé (oči) si nechávají upravovat. Zajímavý čtení jako vždyR^

3 0
možnosti
JL

Petre i bez predelani oci, jsou ty krasky uchvatne. Skoda s tvoji nemoznosti shlednout ty TV serialy na anglickem Netflixu. Jsou uzasne.

0 0
možnosti
ZB

Zajímavý. Facekini boží. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik